2015. július 27., hétfő

Ti kérdeztétek: Mik voltak a legfurább könyvjelzőid? (wc papír, ceruza, büntetőcédula, tamponvásárlásról egy blokk, bármi meghökkentő dolog :D)

Még egy RÉGEBBI bejegyzésben kértelek titeket, segítsetek abban, hogy fel tudjam éleszteni a Kérdezz! Felelek!-et, vagyis kérdezzetek. Jöttek is kérdések, most pedig válaszolok közülük egyre.

Kérdezz! Felelek! (54.)

Nagyon szeretem a szép könyvjelzőket, ezzel gondolom a legtöbb könyvmoly így van. Szoktam készíteni saját kezűleg is, de szoktam kutatni a meskán is szép darabokért, illetve mások is szoktak meglepni velük. :o) Így pl. Móninak köszönhetően van saját Könyvesem-es könyvjelzőm is. ;o)


forrás


" Mik voltak a legfurább könyvjelzőid? (wc papír, ceruza, büntetőcédula, tamponvásárlásról egy blokk bármi meghökkentő dolog :D) "
 
Most lehet, hogy unalmas leszek, de nincsenek fura, meghökkentő könyvjelzőim. ;o) Nem szoktam WC papírral, ceruzával, tamponvásárlásos blokkal jelölgetni az aktuális oldalt. :oD Egyszerűen csak előkapok egy könyvjelzőt a gyűjteményemből -és ezalatt hagyományosat értsetek- és azzal jelölök. 

Veletek mi a helyzet ilyen téren? Ti mivel jelölgettek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése