2015. július 1., szerda

"Waiting On" Wednesday (97.)- Várólistára ...

 Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.  

Amint megpillantottam ennek a könyvnek a borítóját az előjegyezhető könyvek között, az első gondolatom az volt, hogy olyan rég olvastam már az írónőtől! :o) Pedig kedvelem az írásait, mert mindig kényes témákat feszeget. Lehet, hogy ezzel a könyvével kéne folytatnom a tőle való olvasásokat.


Várható megjelenése: 2015.08.27.
Kiadja: Athenaeum Kiadó
Ára: 3490 Ft

"Mariah White életében másodszor kapja rajta férjét egy másik nővel, lányuk, a hétéves Faith pedig életének minden fájdalmas másodpercében vele van. A gyors válást követően Mariah depresszióval küzd, Faith azonban új barátra lel. Egy képzeletbeli barátra, aki lehet, hogy mégsem annyira képzeletbeli...
Faith folyamatosan beszélget az "őrzőjével", s hamarosan a Bibliából kezd idézni - a könyvből, amelyet sem ő, sem egyetlen rokona nem olvasott. Mariah pánikban esik, pszichiáterek hada vizsgálja a kislányt, de nem találnak semmit.
Egy nap aztán Faith kezén stigmák jelennek meg, és csodás gyógyulások követik az útját. Mariah-nak szembe kell néznie a ténnyel, hogy Faith - a kislány, aki sosem kapott vallásos neveltetést - talán tényleg Istennel beszél.
Ahogy lenni szokott, Faith csodálatos gyógyító ereje nem marad titokban. A hívők és a médiacápák hordái ostromolják a házat, és ha ez nem lenne elég, a kislány apja, Colin gyermekelhelyezési pert indít volt felesége ellen.
A Csodalány újra a legfontosabb kérdéseket feszegeti. Hol a határ csoda és valóság között? Összeegyeztethető-e az orvosi hivatás és a vallás? Lehet-e, kell-e választani az anyaság és az élet között?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése