2015. július 8., szerda

"Waiting On" Wednesday (98.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez. 

Szerintem nem vagyok egyedül azzal az érzéssel azok közt, akik veszítettek már el hozzájuk nagyon közel álló szerettüket, hogy vonzanak az ilyen történetek. Mindegyik újra és újra feltépi a sebeket, fájnak, fojtogatnak, de mégis vonzanak pont amiatt, hogy az olvasásuk során átélhetem azokat az emlékeket, érzéseket újra, amelyek az idő múlása miatt elvesznek a mindennapokban.


Várható megjelenése: 2015.07.31.
Kiadja: Ciceró Könyvkiadó

"Néha azok a legjobb levelek, amelyekre nincs is válasz.
Egy angol házi feladattal kezdődik: írj levelet egy halottnak, mindegy, kinek. Laurel Kurt Cobaint választja, mert Kurt fiatalon halt meg, csakúgy, mint May, Laurel nővére, így talán megért egy kicsit abból, hogy Laurel min megy keresztül. Laurel nemsokára egyre több halottnak ír levelet – Janis Joplinnak, Heath Ledgernek, River Phoenixnek, Amelia Earhartnek, szinte abba sem bírja hagyni. Megírja nekik, mi történik az új középiskolában, és hogyan hullott szét May halála után a családja.
De akármennyit segítenek is neki a levelek, nem tarthatja örökre távol magától az igazi életet. Múltjának kísértetei nem férnek bele az írott sorokba, és Laurelnek szembe kell néznie a gyermekkor lezárulásával, az imádott testvér elvesztésének fájdalmával és a felismeréssel, hogy egyedül mi formálhatjuk a sorsunkat."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése