2015. július 19., vasárnap

Lakatos Levente: Megrepedt álarc

Liza két éve megállapodást kötött. Liza két éve színleli a boldogságot. Lizát két éve nem érintette férfi.
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier küszöbén álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy banális félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi? Ki kerül ki győztesként az érdekek és az érzelmek összecsapásából?

A népszerű magyar szerző, Lakatos Levente új, Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatában erotikus jelenetekkel színesíti a politikai cselszövések, a tiltott kapcsolatok, valamint a hétköznapi illúziók, azaz a gyarló hazugságok világát.

Kiadta: magánkiadás (2015.)
Oldalszám: 40 (e-book)

Szigor #1


Amikor először megpillantottam a borítót, A szürke 50 árnyalata jutott eszembe. Hogy igazából miért, fogalmam sincs -hisz azok nem is hasonlítottak erre-, de valamiért a borítón lévő pasi Greyt juttatta eszembe. Így egy kis BDSM-re számítottam, ami nem jött össze, bár nem is bánom.

A Megrepedt álarc magánkiadásban jelent meg e-könyv formátumban. Rövid, mindösszesen 40 oldal, kivégezhető kb 1-2 óra alatt. Tökéletes strandoláshoz, utazáshoz, amikor nem akarunk belekezdeni egy hosszú történetbe, gyorsan olvashatós, rövid sztorira vágyunk csak. Ha így vagytok ezzel, akkor a Szigor első része tökéletes olvasmány lesz nektek is.

Liza politikus családba született, amolyan magyar Paris Hiltonként élte a mindennapjait, de aztán történt valami és az addig lázadó, vagány csajból egy visszahúzódó, tökéletes, amolyan First Lady szerű nő lett.
Még a legjobb barátnője szemében is az élete maga a megtestesült tökéletesség. Tökéletes politikus vőlegény az oldalán, tökéletes élet és hamarosan bekövetkező tökéletesnek tűnő esküvő, házasság. Igen ám, de van egy kis bibi: a tökéletes párkapcsolat csak álca. Semmi se igaz belőle.
Liza csendben szenved, beletörődött a sorsába, de egy éjszaka során minden megváltozik. Feltűnik egy szexis idegen az éjszakában, ő pedig lohol utána.

"Péntekenként nehezen eldönthető, hogy ki a vadász és ki a préda."

forrás
Perzsel a szenvedély közöttük, de vajon a lány enged a vágyainak? Gondolom nem árulok el azzal nagy titkot: igen.
Aztán ennek a kis történetnek a végén minden a feje tetejére áll, szembe kell néznie azzal, hogy tán mindent elveszít, amiért évekig dolgozott. ...

Mint ahogy fentebb már említettem, a Megrepedt álarc egy rövid kis történet, olvasmányos, gyorsan lehet haladni vele. Nem több és nem kevesebb annál, mint ami: egy szenvedélyes, erotikus történet. Az a fajta ebben a műfajban, ami kellemesen olvasható, nem esett át a ló túloldalára a szerző, amikor fűvel-fával mindenhol egymásnak esnek a szereplők, de azért van benne nyilván erotikus jelenet is.

Magam elé tudtam képzelni a szereplőket, ami jó, mert nem minden történet tudja ezt elérni nálam. Néhol csak pacák, meg van egyfajta kép, amit olvasás közben látok magam előtt, de ennél a történetnél teljes valójában magam elé tudtam képzelni a szereplőket.
Liza a legkidolgozottabb karakter, Igor (igen, a borító bemásolásakor esett csak le, hogy Szigor-Igor) már titokzatosabb, háttérbe húzódóbb, de ez tán a történet rövidsége, bevezetése miatt van egyenlőre így.

Szerettem olvasni, gyorsan haladtam vele, és a legvégén hatalmas csattanóra lehet ám számítani. Tátva maradt a szám és kínomban a hajamat téptem volna: hogy tudta pont így, pont ilyen pillanatnál abbahagyni Levente a történetet?
Nagyon kíváncsian várom a folytatást! :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése