2015. augusztus 1., szombat

Júliusi összefoglaló

Nagyon-nagyon rég készítettem már havi összefoglalót, de igyekszem majd amolyan "havi zárással" is jönni, hogy összefoglaljam egy bejegyzésben, mi történt a blogon az adott hónapban. :o)

Májusban ezekről írtam:


Úgy érzem kisebb-nagyobb sikerrel ebben a hónapban már sikerült aktívnak lennem a blogon, legalábbis az előző hónapokhoz viszonyítva.
A. Meredith Walters: Find You in the Dark – Utánad a sötétbe  c. regénye nagyon nem nyerte el a tetszésemet, teljesen másra számítottam, mint amit végül kaptam az olvasása során és őszintén szólva tipikusan időpocsékolós történetnek tartom. A Méreghercegnő viszont már más tészta volt. ;o) Imádtam minden sorát és ha a folytatások is olyan jók lesznek, mint az induló kötet, akár kedvenc is lehet. Lényegében ugyanez volt a helyzet A Látókkal is, szintén nagyon szerettem olvasni. Az írónő remekül felelevenítette a 20-as éveket a könyve lapjain. Lehet unalmas leszek, de csak dicsérni tudom az Eleanor és Parkot és a Megrepedt álarcot is. Tessék elolvasni őket! És a Leányrablás Budapestent se hagyjátok ki, nagyon várom a folytatást, bár az író még csak dolgozik rajta, úgyhogy várnunk kell a báró történeteinek folytatására. Viszont ami a London Road-ot illeti. :oS Hát ettől már koránt sem voltam elragadtatva. :oS

Az értékelések alapján:

5*- 5 db ► bizony, 5 könyv is megkapta tőlem a hónapban az 5*-ot, méghozzá a Méreghercegnő, A Látók, Eleanor és Park, Megrepedt álarc és a Leányrablás Budapesten
4*- 0 db
3*- 0 db
2*- 1 db
1*- 1 db ► a hónapban legkevésbé pedig az Utánad a sötétbe tetszett

Ami a blogéletet illeti: 

Új sablont kapott a blog, remélem tetszik és megbarátkoztatok már vele. ;o)
Igyekeztem régi rovatokat is felfrissíteni, így jöttem a Kérdezz-felelek! keretében 2 bejegyzéssel is. Az egyik kérdésben arra voltatok kíváncsiak, hogy Mik tudnak rávenni arra, hogy elolvassak egy adott könyvet, a másikban pedig arra, hogy Mik voltak a legfurább könyvjelzőim.
Valamint jöttem egy adaptációval is, méghozzá A szürke ötven árnyalatával.

És mely történetekről várhattok bejegyzéseket augusztusban?

Nos, az alábbi könyveket már olvastam, így ezekre lehet számítani. ;o)
  • Julia Quinn: És boldogan éltek
  • Okváth Anna: Más állapotok
  • Sylvia Day: Átverve/Átölelve
  • Gabi Gleichmann: A halhatatlanság elixírje
  • Vivien Holloway: Mesterkulcs
  • Michael Grant- Katherine Applegate: Eve & Adam
  • M. Leighton: Down to You- Rajtad áll


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése