2013. augusztus 12., hétfő

Új sorozat magyarul: Elemésztve

A sorozat: Devoured/ Elemésztve

Könyv #1: Elemésztve | Műfaj: Romantikus, New Adult
Itthon kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó | Megjelent

"Sienna hosszú idő után visszatér gyerekkora helyszínére, Nashville-be, mert a számára oly kedves otthon, ahol nagyanyja felnevelte, veszélybe került. A házat bármelyik pillanatban elveszíthetik, mert egy bírósági döntés miatt elárverezték.
Sienna Nashville-ben szembesül vele, hogy a ház új tulajdonosa nem más, mint az ünnepelt, szexi rocksztár, Lucas Wolfe.
Lucas fontos szereplője volt két éve az életének, ám a róla őrzött emlékek korántsem szépek. Az új találkozás lesújtja a lányt, csakhogy ezzel együtt felébred benne a végzetes vonzalom is a férfi iránt, amely sokkal erősebbnek bizonyul, mint Sienna hitte volna. Lucas üzleti ajánlattal áll elő egy alku formájában: ha a lány hajlandó mindenben az ő szabályai szerint játszani tíz napig, megmentheti a házat. Lucasnak azonban egyetlen cél lebeg a szeme előtt, ami mit sem változott régi találkozásuk óta: megkapni Siennát, és elérni, hogy a lányt eleméssze a szenvedély. Siennát szinte felőrli a dilemma: megadja-e magát az egyre ellenállhatatlanabb kísértésnek, vagy tartva magát a fogadalmához megmentse a házat, és ezzel közös boldogságukat nagyanyjával.
Lucas egyre eltökéltebben halad a célja felé, és Siennának fogytán van az ideje, hogy meghozza élete legfontosabb döntéseit…"

A sorozatról:


A Devoured széria jelenleg 1 regényből és 1 novellából áll. A második része szeptemberben fog megjelenni angolul.
All Over You (Devoured #0.5 -2013. jan.)
Devoured (Devoured #1 -2012. okt.)
Consumed (Devoured #2 -2013. szep.)

4 megjegyzés:

  1. Hm. Vajon mik a könyvnek a külföldi értékelései?(Tudom 2 kattintás a google-ben, de most lusta vagyok utána nézni és hátha te már olvastál róla) Kicsit fázok az ezektől a regényektől kicsit (főleg mert Ulpius)

    VálaszTörlés
  2. @zakkant: Jelenleg több, mint 20.000 értékelésből 3.98. És hát elég vegyes a fogadtatás. Van akinek nagyon bejött, más meg azt mondja, hogy a csaj egy vinnyogó gyerek, ráadásul lábtörlő is, maga a történet meg nem szól másról, mint a szexről, drogokról és a rock & rollról, de vannak, akiknek meg nagyon bejött. Úgyhogy megosztó.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nem tudod a többi kötet mikor kapható végre magyarul? 

    VálaszTörlés