2013. augusztus 22., csütörtök

Egy kis szünet

Lassan, de biztosan véget ér a nyár, pár nap és kezdetét veszi a szeptember. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elröppent ez a pár hónap! Igaz, hogy a kánikulából néha nagyon sok volt és nehezen viseltük már, de azért lássuk be, inkább a nyári meleg, mint a hamarosan elkezdődő fűtésszezon. :oP Na meg mégis csak ilyenkor a legjobb: lehet strandolni, fagyit enni (nyalni) és annyi dinnyét, hogy majd kipukkadunk, és persze ilyenkor érik az eper is. Úgyhogy a nyár az én évszakom.
Alapjáraton az egész év olyan gyorsan telik, hogy csak kapkodom a fejemet. Nem olyan rég volt, hogy beszoktattuk Gyerkőcöt az oviba (na jó, tavaly szeptemberben, de mintha csak most lett volna), erre tessék, lassan elkezdődik az új nevelési év, és már középsős lesz. Ó te jó ég, lassan elballag és iskolába megy!
Hogy feldolgozzam ezt a traumát :oP (hát igen, Gyerkőc nő,  fiatalabb meg én sem leszek), meg amúgy is, a Könyvesem blog és vele együtt nyilván szerény személyem is ;o), pihenni, nyaralni indul. Igyekszünk kihasználni a nyár utolsó pillanatait, és feltöltődve, megfiatalodva visszatérni.

A szavazataitok alapján A Hollófiúk, Agatha Raisin és a spenótos halálpite, ill. A napszemű Pippa Kenn jön velem. Remélem, idén jól jártam! :oD

Találkozunk szeptember első hetében! 
Addig is mindenkinek jó olvasást, és élvezzétek ki a nyár utolsó napjait! ;o)
______________
Kép forrása: 1.

2 megjegyzés: