2013. augusztus 6., kedd

In My Mailbox (17.)- A postás mindig kétszer csenget

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.

Egy tanulsága van a júliusnak: túl kevés könyvet tankoltam fel a könyvtár nyári leállására. :o( Fogalmam sincs hogy fogom megoldani az augusztust, félő, hogy sokat fogok költeni könyvekre. ;o)
No de akkor lássuk a júliust, miket szereztem be.

A soha határáról csupa jót olvastam a megjelenése óta, így nagyon vártam, hogy én is megkaparinthassam. De mivel májusban kifosztottam a pénztárcámat, reménykedtem abban, hátha csere révén sikerül a molyon szert tennem rá, és így is lett. Egy jó meleg júliusi napon hozzám vándorolt. Ennek pedig nagyon-nagyon örülök, ugyanis nagyon tetszett.
Az Egymásba fonódva olvasási lehetőségéhez, a Bookandwalk.hu révén jutottam hozzá. Igaz, hogy a sorozat nem a szívem csücske, de mégis van benne valami, amiért érdekel a folytatása.
A Maximum Ride, Dramacon, A vikomt, aki engem szeretett, Pokoli erény, Anna és a francia csók, valamint a Gyönyörű sorscsapás könyvtári kölcsönzés volt. Az első kivételével mindegyiket olvastam, és a Pokoli erény kivételével, mindegyik tetszett. Főleg a Gyönyörű sorscsapás és az Anna és a francia csók. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése