2013. augusztus 5., hétfő

Mi köze az Easynek az Elemésztvéhez?

A Várólistára ... rovathoz kerestem várható megjelenéseket, amikor rábukkantam az Ulpius-ház Könyvkiadó egyik várható regényére, az Elemésztvére.


Gondolom mondanom sem kell, mi tűnt fel legelőször. Naná, hogy a tetkó. ;o) Ismerős?


A könyv várhatóan pár napon belül kijön (legalábbis az Alexandra oldala alapján), és a főszereplő srác neve mi lesz? Na mi? ;o) Tessék, olvassátok a fülszövegét:

"Sienna hosszú idő után visszatér gyerekkora helyszínére, Nashville-be, mert a számára oly kedves otthon, ahol nagyanyja felnevelte, veszélybe került. A házat bármelyik pillanatban elveszíthetik, mert egy bírósági döntés miatt elárverezték. Sienna Nashville-ben szembesül vele, hogy a ház új tulajdonosa nem más, mint az ünnepelt, szexi rocksztár, Lucas Wolfe.
Lucas fontos szereplője volt két éve az életének, ám a róla őrzött emlékek korántsem szépek. Az új találkozás lesújtja a lányt, csakhogy ezzel együtt felébred benne a végzetes vonzalom is a férfi iránt, amely sokkal erősebbnek bizonyul, mint Sienna hitte volna. Lucas üzleti ajánlattal áll elő egy alku formájában: ha a lány hajlandó mindenben az ő szabályai szerint játszani tíz napig, megmentheti a házat. Lucasnak azonban egyetlen cél lebeg a szeme előtt, ami mit sem változott régi találkozásuk óta: megkapni Siennát, és elérni, hogy a lányt eleméssze a szenvedély. Siennát szinte felőrli a dilemma: megadja-e magát az egyre ellenállhatatlanabb kísértésnek, vagy tartva magát a fogadalmához megmentse a házat, és ezzel közös boldogságukat nagyanyjával.
Lucas egyre eltökéltebben halad a célja felé, és Siennának fogytán van az ideje, hogy meghozza élete legfontosabb döntéseit..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése