2012. augusztus 29., szerda

"Waiting On" Wednesday (22.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

A Goodreads-en jelenleg 3,29-es a könyv átlaga, ami számomra annyira nem kecsegtető, de a fülszövege jónak tűnik, szóval hátha.
Hivatalos magyar borító még nincs tudtommal és a várható megjelenésről se találtam infót.

Eredeti címe: The Thirteen Hallows (2011.)
Várható hazai megjelenése: ?
Kiadja: Egmont Kiadó
Oldalszám: 416
Ára: 3.999 Ft
"A népszerű gyerekkönyvírót, a hetvenéves Judith Walkert két szkinhed ki akarja rabolni fényes nappal a londoni utcán. Sarah Miller, a félénk fiatal lány az idős nő segítségére siet. Hamarosan kiderül, hogy Judith lakását felforgatták és teljesen tönkretették, így Sarah felajánlja neki, hogy töltse a házukban az éjszakát. Azt azonban nem sejtheti, hogy Judith egy ősi eredetű titkos társaság tagja, és hogy vannak, akik a nála levő Megszentelt Ereklyéért - egy kardért - ölni is képesek…
A harc Britannia Tizenhárom Ereklyéjének birtoklásáért már rég megkezdődött. A háttérben egy hatalomvágyó és könyörtelen pár áll, akik eltökélték, hogy összegyűjtik mind a tizenhárom Ereklyét bármi áron.
Sarah szövetségesre talál Owen Walker, Judith unokaöccse személyében, és együtt próbálják kideríteni, miért történnek az egyre véresebb gyilkosságok, és miféle titkot őriznek a társaság tagjai…"


Michael Scott 25 évvel ezelőtt kezdett el írni. Írország egyik legsikeresebb szerzője, több műfaj képviselője.
Colette Freedman, nemzetközi drámaíró, több mint 15 színdarab szerzője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése