2012. augusztus 19., vasárnap

Heti összefoglaló (10.)

Amikről a héten írtam:


Elkezdődött a hét:

Musing Mondays- Kérdezz! Felelek! (18.)

Mi is az a "Musing Mondays"?: ez az esemény a Should Be Reading blogról indult. Lényege az, hogy minden Hétfőn a blog írója -MizB- feltesz egy kérdést, amire aztán válaszolhatsz a blogodban, majd pedig a linkeled a bejegyzésedet az adott bejegyzéséhez.
Szoktál falatozni, nassolni olvasás közben? Ha igen, akkor mi a kedvenced?
Ritkán, de elő szokott fordulni, hogy előveszek valami nasit és elrágcsálom olvasás közben, de nagyobb étkezésnél nálunk nincs helye az asztalnál a könyvnek.
A kedvencem a mogyorós Milka (tudjátok, az a nagy mogyis) csoki és a sajtos chips (ebből pikk-pakk képes vagyok elpusztítani egy zacskóval).

A Top10 Tuesday újra elmarad. Mostanában nem nagyon tudok hozzászólni a megadott témához.

És folytatódott:

- Lehetőségem volt elég sokat a szabadban olvasni a héten, nagyon élveztem. Az ember bele se gondol, hogy mennyivel másabb egy parkban leülni a kellemes nyári időben és úgy olvasni, mint a négy fal között.
- Lett egy új háziállatunk: Csigusz. Kitaláljátok, hogy milyen állat? ☺
- A Kellys akció győzött A szürke ötven árnyalatával szemben, így most már csak 1 könyv hiányzik a teljes Jennifer Crusie gyűjteményemből.☺

Amit a héten olvastam:

Befejeztem az Outlander 2. részét. Igazából nem is tudom, hogy mit érzek vele kapcsolatban, még aludnom kell rá pár napot, hogy neki tudjak állni a bejegyzésnek.
Volt már veletek is úgy, hogy olvastatok egy piszok hosszú könyvet, de amikor a végén magatokban szerettétek volna lejátszani az eseményeket, akkor a majdnem 1000 oldalt képesek lettetek volna pár mondatban összefoglalni csak, ugyanakkor egyáltalán nem volt unalmas? Így voltam az Outlander második részével.
Olvasmányos volt, nem okozott gondot 2 hét alatt befalni, de igazán semmi se történt benne. Hiányoltam egy kis izgalmat, Gabaldon most a forró jelenetekkel is visszafogta magát, de mégis olyan jó volt olvasni.
Aztán Jennifer Crusie-tól álltam neki az Álmaimban kísértesznek. Háááát, ... érdekes volt, de egy nap alatt mégis elolvastam az egészet.
Most pedig A szétfeszített fűzőt olvasom. Vannak benne olyan dolgok, amik már az agyamra mennek, de összességében egyelőre tetszik.

Milyen jó kis akciót láttam?

Eredeti ára: 2.290 Ft
"Nekünk elsőre sikerülni fog! Vagy másodikra... A biztonság kedvéért: hőmérőzés. Az orvos kedvéért: hormonkezelés. Mások gyerekeihez: mosolygós gratuláció. Félelemből: inszemináció. Dacból: természetgyógyász. Végső kétségbeesésből: pszichológus. Immáron elkerülhetetlen: az első lombik. Figyelem elterelésnek: tanulás. Kérdezősködő rokonoknak: könnyed válaszok. Még mindig reménykedve: második lombik. Azután: élni tovább. Meggyőződés nélkül: készülni a harmadikra. Mindezek után: létezhet-e csoda?"

Egy kis blogstatisztika:

  • Nem tudom mi történt, de a legolvasottabb bejegyzés a héten A nekrofil volt. 
  • A "nekrofil jelentése" útján jutottak el a legtöbben a blogra. 

És mik a tervek jövő hétre?

Befejezem A szétfeszített fűzőt, majd nekiállok Sarah Dessen Altatódalának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése