2011. április 2., szombat

Fogjunk össze a folytatásért!

Újra egy kis mozgósításra kérnélek benneteket. :o)
Rob Thurman Cal és Niko Leandros sorozatának első kötetének, az Éjvilágnak nem sikerült akkora példányszámban elfogynia, amennyiben ezt várta a kiadó. Bár, én a könyvet nem olvastam még, sőt, eddig át is siklottam fölötte, de több embertől is nagyon pozitív véleményt olvastam róla, akiknek bízom az "ítéletében".
A második rész fordítása már elkészült, de a kiadáshoz szükséges keretösszeg hiányzik. A kiadó akkor tudná vállalni a kiadást, ha a boltokban levő kb. 500 db Éjvilág példányszám, legalább a felére csökkenne augusztus elejéig. Ezért FFG mozgalmat indított. A részleteket el tudjátok olvasni a blogjában ITT.

"Szörnyek járnak közöttünk.Mindig is itt voltak és itt is lesznek mindörökké.Azóta tisztában vagyok ezzel, amióta az eszemet tudom, ahogy azzal is,hogy én is egy vagyok közülük……Részben, legalábbis. Üdv New Yorkban! Ahol egy troll lakik a Brooklyn híd alatt, egy kobold a Central Parkban, és egy gyönyörű vámpír az Upper Esat Side egyik manzárdjában – és ez csupán a kezdet. Persze a legtöbb halandó embertökéletesen vak marad a természetfelettiek éjszakai életére, de Cal Leandros csak félig ember. Apja sötét vérvonala rémmesékbe illő – és most ő és az egész másvilági fajtája Cal nyomában lohol. Vajon miért? Cal eddig nem igazán akart annyi ideig egy helyben maradni, hogy megtudja a választ.Féltestvérével együtt idáig sikerült egy lépéssel az üldözőik előtt maradniuk, de most Cal apja ismét rájuk bukkant. Cal számára most végre kiderül, hogy mit akarnak, mit akartak tőle mindig is. Ő a kulcsa ördögi tervüknek, hogy a Földön elszabadítsák a Poklot. Cal életének legkeményebb küzdelmében a tét az egész emberiség sorsa… "

Ha módotokban áll és egyetértetek, akkor írjatok ti is erről a blogjaitokban, osszátok meg a közösségi oldalaitokon, ne ezen múljon. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése