2011. január 16., vasárnap

Showder Klub-osok könyvei

Kovács András Péter és Kiss Ádám után újabb Showder Klub-os könyvének a megjelenése várható idén júniusra, ha minden igaz, és KAP is folytatja. ;o)

"Topor János egy briliáns szélhámos, akit egy közepes képességű behajtó üldöz. Csete Máté egy üldözési mániás, gyanakvó kispolgár, akit ugyebár mindenki üldöz. Új munkahelyük, a Hálózat pedig egy telekommunikációs cégnek álcázott, országos átverés, amely még a saját dolgozóit is az orruknál fogva vezeti: Zarvant, az iráni származású, meleg marketingigazgatót, és Esztit, a trágár, de jólelkű ügyfélkapcsolati vezetőt. Mire Topor és Csete rájönnek arra, hogy nemcsak a cég mottója, de a működése is multigáz, a főbűnösök máris a nyakukba varrtak mindent. Két napjuk marad, hogy tisztázzák magukat, lerántsák a leplet az igazi rosszfiúkról, kifizessék Topor behajtóját, és megszerezzék Csetének Eszti szívét..."

Kovács András Péter első regénye egy elmés krimi-komédia, amely hiteles és szórakoztató képet ad szolgáltatókról és ügyfelekről, multikról és ügyeskedőkről; azokról, akik manapság hajtják a munkát, és azokról is, akik nagy ívben elkerülik.


"Nem azért írtam könyvet, mert kijöttem a villából, és nem azért, mert most bevallok valamit, esetleg mindent. Nem vagyok író, költő, még csak Havas Henrik sem. Csupán egy humorista, akit rengetegen kerestek meg azzal, hogy látták/hallották a műsort, isteni volt, de szeretnének valami kézzel fogható kissádámot otthonra. Úgy gondoltam, ez a Szütyiő lesz az, amit a kezedben, esetleg válladon tartasz. Jobb, mint egy hűtőmágnes. Ebbe a szütyőbe dobáltam írásaimat, elmélkedéseimet, kalandjaimat, véleményemet, fantáziálásaimat, magamat, hogy Te, kedves olvasó, néző, fiú vagy lány, férfi vagy nő és a többiek kapj, kapjatok egy kiss darabot belőlem. Ami szintén én vagyok. Csak nem színpadon, hanem papíron, Nektek, otthonra. A könyv továbbá azért is született, hogy drága jó Anyukám ezentúl tudjon nekem mit venni karácsonyra, névnapomra! Akik nem tudnak olvasni, még mindig föltehetik a hűtőre!"


Várató megjelenés: 2011. 11. 22.
Kovács András Péter: Médialom (Multigáz 2.)
"Kovács András Péter nagy sikerű krimikomédiája, a Multigáz folytatódik. Topor és Csete visszatér, hogy újabb kalandjaikon keresztül a népszerű humorista a multik után a média világának állítson görbe tükröt."


Várható megjelenés: 2011. június
Felméri Péter: A három UFO
Felméri Péter első regénye. Az UFÓk és Magyarország. Egy teljesen komoly és hihetetlenül pörgős regény, a szerző igényes rajzaival.

4 megjegyzés:

  1. KAP-ét rövid időn belül el szeretném olvasni (aztán majd kiderül, hogy jó-e, hogy lesz folytatás:)), Kiss Ádámé is érdekel. Viszont ez A három UFO eléggé hidegen hagy..:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az egyik kedvencem Felméri Péter. Szerintem ezek az UFOk nem UFOk lesznek, csak valami metaforás dolog. De haláli a srác! :oD

    VálaszTörlés
  3. Ja, én őt még nem sokszor láttam, de biztos jó.:)

    VálaszTörlés
  4. Haláli. És az a komoly, bambula arc amit közben vág. :oD

    VálaszTörlés