2010. november 2., kedd

Íme, a magyar verzió

A Luxusnyalánkság után íme a magyar "verzió". Olvasva a tartalmát, hasonló lehet Havas Henrik Méhkirálynőjéhez. Már csak egy magyar diákprostis könyv hiányzik a sorból. ...
Az Alexandra oldalán a Top100 felnőttkönyvek között a 4. helyen van.

"Van egy rejtett világ Magyarországon, ahol mindent pénzben mérnek. A rangot, a boldogságot és a szexet is. Egyes divatos partikon a meghívottak félmilliós ruhában érkeznek, de ezer euróért bármikor szívesen megszabadulnak tőle, akár egy percnyi röpke kéjért is. Az ilyen eseményen megjelenő luxusprostituált státusszimbólumnak számít. Nyílt titok, hogy a felső tízezer tagjai között számos olyan férfi akad, aki tökéletes testű, fizetett szerető segítségével kívánja kiélvezni a megvásárolható szexuális gyönyöröket - a pénz nem számít! Ebben a vendégkörben egy menet ezer euró, viszont csak a fantázia szabhat határt az aktus mibenlétének - szégyenérzet vagy gátlások soha. A luxusprostituált csókolózik, tűri a perverziókat, és vállalja a kockázatot azzal, hogy nem használ óvszert.
A szerző újságíró, akinek egy magyar luxusprostituált vallott az életéről, tabuk nélkül. Az ő történetei alapján született meg ez a regény."

4 megjegyzés:

  1. Tudod, ha valami botrányszagú, arra mindig akad vevő. A magyar diákprostikról szóló cikkekkel és fórumokkal tele van a net, gondolom, egyik, ha lediplomázott, megosztja könyvben is az emlékeit.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez így van. Ami botránynak ígérkezik, arra kíváncsi az olvasó.
    Na, én még egy ilyen magyar diákprostis cikkbe vagy fórumba se botlottam bele. Ilyenkor úgy érzem, hogy a Marson élek. :o)

    VálaszTörlés
  3. Valahogy csak elkerülhetett a téma, mert az egyik női lap fórumán is nagy vihart kavart a dolog. Emlékszel a Kelemen Annás könyvre? Az is annak idején botránykönyv volt, most meg a kutya se olvassa. Egyszer a vonaton láttuk (nem sokkal a megjelenése után), hogy egy srác nagyon bele volt merülve :). Gondolom, most meg már 500 Ft-ért árulják azt is.

    VálaszTörlés
  4. Emlékszem rá, olvastam. :o) Egyáltalán nem voltak benne durva dolgok. És amúgy pl. a Librinél még mnidig kb. 2300 Ft. :o)

    VálaszTörlés