2010. november 29., hétfő

Dedikált könyvet nyerhettek Karácsonyra!

Remélem sikerült eléggé felcsigáznunk az érdeklődéseteket az interjúval, ugyanis most Carmencita Woolf egy kis játékot készített nektek. :o) A helyes válaszolók közül kisorsolt 3 szerencsés nyertes megnyeri a 2-2 alábbi könyvét dedikálva, amiket még Angel Face néven írt.
Ez az a 2 könyv, aminek a kerettörténete lenne A hollywoodi álompár.

Az írónő ajánlása:
"A szerelemtől meghajlik a tér: Két ember között nincs nagyobb távolság, mint egy ölelés, és ha az egyik hollywoodi sztárszínész, a másik meg egy kicsi közép-európai országban tanárnő, akkor sincs köztük távolság. Ami vagyoni, földrajzi, testi adottságban lévő különbség meg létezik, azok csak két szemmel látszanak, hárommal a lényeget lehet látni, az emberségben meg nincsenek mérőszámok. Jóság van. Vagy nincs...
Belső hajlítás: A két messziről egymás felé vágyakozó ember, Billy és Rika már összehajoltak. Tartják egymást erősen. A hétköznapok rutinjában is működik a hajlítás? Mert ha igen, az az IGAZI hajlítás. A koszos zoknit mindennap a szennyesbe dobni, ez szerelmebb szerelem, mint néha virággal állítani haza..."


Nincs is más feladatotok, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésekre, és a helyes megfejtéseket elküldeni erre az e-mail címre:

konyvesem@freemail.hu
Határidő: december 11. 24:00
A sorsolás másnap lesz.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

És akkor lássuk a kérdéseket, amik A hollywoodi álompár c. könyvéhez kapcsolódnak.
1. Kiről mintázta az írónő a könyve férfi főszereplőjét?
2.
Mi a "hajítás" lényege?
3.
Milyen történelmi, vagy inkább mitológiai eseményről szeretne az írónő egy olyan "nőkről-nőknek" történelmi regényt írni?
+ 1.
Mi a véleménye az írónőnek Angelina Jolie-ról?

A válaszoknak utána tudtok nézni az írónővel készült interjúban. A + 1 kérdésnek pedig az írónő honlapján ill. a blogjában. Ne gondoljatok bonyolult megfejtésekre, ki is lehet logikázni. ;o)
Hajrá-hajrá! A szerencsés nyerteseknek még a fa alá fognak kerülni a könyvek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése