2018. december 17., hétfő

A postás mindig kétszer csenget (55.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.


Novemberben nem voltam könyvtárban, hosszabbításra kerültek a nálam levő könyvek, mivel nem fejeztem még be a Hamupipőke, menj a búsba! c. könyvet.

Recenzió keretében vándorolt hozzám a Feketén, fehéren 2. része, a Kakebo, Beépített hercegnő, Diana utolsó nyara, Hitler fúriái és a Sivatagi tánc.
A Kakeboról és a Beépített hercegnőről már írtam, de befejeztem a Feketén, fehéren 2. részének és a Diana utolsó nyarának az olvasását is. A Hitler fúriái pedig folyamatban van. Szerencsére egyik könyvben se kellett csalódnom. 
Niki hozta a formáját a Feketén, fehéren folytatásában is és nagy örömömre most nagyobb rátekintést kaphattunk másik két testvérre is.
A Kakebo egyszerűen zseniális! Imádom! Novemberben írtam végig szépen, katonásan a bevételeket, kiadásokat, aztán mondjuk a hónap végén lehidaltam, de pont ezért jó egy ilyen kiadástervező. Megmutatja, hogy mikre költünk feleslegesen.
A Beépített hercegnő egy nagyon aranyos ifjúsági regény, olyan ízig-vérig.
A Diana utolsó nyara nagyon olvasmányos volt, de igazán az az olvasó fogja átérezni a benne leírtakat, akik Diana halálakor átélték azt az időszakot.

Kölcsön kapott könyv A szomszéd pár és az Utazás a mágia történetében.
A szomszéd pár a fülszövege miatt hívta fel a figyelmemet, az utóbbi könyv pedig kihagyhatatlan egy olyan olvasónak, aki imádta a Harry Pottert! Még egyiket se olvastam egyenlőre.

Saját szerzemény a Nem vagyok Miriam, amit már be is fejeztem és nagyon jó olvasmány. Már ha lehet ilyet mondani, de biztos értitek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése