2018. december 16., vasárnap

Craig Jelley: Útmutató ​a kreatív módhoz

Kiadta: Bookline (2017.)
Oldalszám: 92
Forrás: kiadó
Értékelésem:
Soha nem voltam nagy PC játékos, nálam kimerült ez az egész a Honfoglalóban és a Farmeramaban. Az utóbbira elég rendesen rá voltam kattanva kb. 6 éve. Aztán persze ahogy nőtt a Nagy, jöttek vele a PC játékok is. Épp mi volt a menő a suliban, mivel játszik Gézuka, miket mesél Pistike és végül Anya, szeretném én is kipróbálni! A férjemre hagytam ezeknek az eldöntését, az adott játékot nézze meg, olvasson utána, tényleg neki való-e és döntsön, mert én ehhez nem értek. 
Aztán jött a Minecraft láz. Ez magával hozta a hazai Youtubereket nem épp nagy örömömre és persze a játékot is. 
Először nem értettem az egészet, számomra minden játék vagy verekedős, vagy vetélkedő vagy kertészkedjünk benne. Nem nagyon értettem, hogy mit is akar a gyerek alkotni ezekből a színes kockákból, amikből sokszor ki se tudtam venni, hogy mik akarnak lenni. De végül unszolásra leültem és elkezdtem nézni a játékát. Pár héttel később pedig a tetőtérben játszott a Nagy, én vagy a férjem pedig lent a nappaliban csatlakoztunk be a laptopon keresztül. És ment az építés, harcolás.

Rájöttem arra, hogy ez a játék több tud lenni annál, minthogy nyírjuk ki a másikat! Ha van elég kreativitása a másiknak és kedve, akkor fantasztikus dolgokat lehet építeni, alkotni. És pont ez a kreativitás ennek a korosztálynak szerintem nagyon fontos. Van aki rajzol, van aki ír, van aki bunkert épít.

Ez a könyv pedig nagyon szuper ötleteket ad a kreatív módhoz. Hogyan tervezz épületet, milyen szerkezettel, hogyan díszítsd, hogyan legyen esztétikus, majd pedig segít a megvalósításban.
Aki kedveli ezt a játékot és szeretné magasabb szinten játszani, szeret építkezni, szeretne ilyen téren fejlődni, ötleteket kapni, annak ez a kötet kihagyhatatlan! Nagyon sok szuper és hasznos ötletet kaptunk! Ráadásul szépen és hasznosan van illusztrálva, ami segíti az eligazodást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése