2017. október 26., csütörtök

Borítóleleplezés (8.)- Julianne Donaldson: Edenbrooke örököse

Mi is az a Cover Reveal, magyarul Borítóleleplezés? Nos, egy csapatnyi könyves bloggernak lehetősége nyílt arra, hogy a Könyvmolyképző Kiadó várható megjelenései közül elsőként mutathassák be nektek bizonyos könyvek hazai borítóit. :o)
A blogon most Julianne Donaldson: Edenbrooke örököse c. könyvét mutatom be nektek, melynek a várható hazai megjelenése az idei ősz. ;o)

*  Figyelem! Az előjegyzés nem minősül előrendelésnek, de amint a kötet előrendelhetővé válik e-mailben értesít róla a kiadó.

Fülszöveg és borító 

"Philip Wyndham sohasem irigyelte a bátyját, Edenbrooke leendő örökösét. Inkább lenne a maga szerencséjének a kovácsa, mint hogy a cím és a rang szabta korlátok között éljen. De amikor a bátyja váratlanul meghal, Philip élete is fenekestül felfordul, mivel a körülmények azt követelik tőle, hogy feladja addigi életét. Philip felölti új szerepét, és London legkörülrajongottabb agglegényeként a berzenkedés, az unalom és a düh fogságában vergődik. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, mert egy este a sors egy fogadóba vezeti, ahol hősünk megismeri a páratlan Marianne Daventryt."
Olvastam a sorozat már megjelent 2 kötetét is (Julianne Donaldson: Edenbrooke
Julianne Donaldson: Blackmoore) és elnyerték a tetszésemet. Így gondolom nagyon nem is kell megmagyaráznom, hogy miért vagyok kíváncsi az Edenbrooke előzménykötetére.

Exkluzív idézet

"– Miss Blythe? – kérdezte anyám.
A zsebembe süllyesztettem a kezem, és kimondtam az első szót, ami az eszembe jutott.
– Unalmas.
– Miss Emily Keane?
– Kedélytelen.
– Miss Parham?
– Szürke.
– Lady Sandeford?
– Érdektelen.
– Miss Sophronia Goodall?
– Fárasztó.
Anyám hirtelen elhallgatott, és lesújtó pillantást vetett rám. Rachel folytatta az olvasást.
– Miss Downing?
– Sótlan.
– Lady Pearce?
– Jellegtelen.
– Miss Amelia Endicott, Miss Georgiana Endicott és Miss Frederica Endicott?
– Szellemtelen, semmitmondó és… ööö…
Rachelre meredtem, és gyanakvóan húztam össze a szemem.
– Nem is ismerem Miss Frederica Endicottot .
Rachel bosszúsan nézett rám.
– Aha! Ez csapda volt! De nem estem bele – mosolyogtam önelégülten. – Nos, nyilvánvaló, hogy olyan feleséget szántok nekem, aki idő előtt a sírba visz. Ezt kikérem magamnak."

A szerzőről

Julianne Donaldson rossz korban született. Ezt azzal kompenzálja, hogy rajong a klasszikus zenéért és az archaikus helyekért. Édesapja vadászpilótaként szolgált az amerikai hadseregben. Julianne az olasz Alpokban tanult meg síelni, járt Kelet-Berlinben – még a fal leomlása előtt –, és három évig lakott egy 500 éves kastély szomszédságában. Dicsérettel végzett a Brigham Young University angol irodalom szakán. Amikor éppen nem Angliáról ábrándozik, lelkesen süt-főz, a gyerekeivel táncol és éjszakába nyúlóan falja a könyveket. A Utah állambeli Salt Lake Cityben él férjével és öt gyerekével. Itt találkozhatsz vele: www.juliannedonaldson.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése