2017. október 6., péntek

A postás mindig kétszer csenget (43.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.

Kénytelen voltam visszavinni a könyvtárba az augusztusban már meghosszabbított könyveimet és ha már ott voltam. ... Igen! :D Nem távozhattam üres kézzel. :D Velem jött A birodalom úrnője, a Bridget Jones naplója 3. része, a Ma éjjel táncolnék, Eladósorban és az Ismét megigézve.
A birodalom úrnőjét már elolvastam, nagyon tetszett. A Sissi történetek kedvelőinek a figyelmébe nagyon tudom ajánlani a második részt is.
Az Ismét megigézve hatalmas csalódás volt, bár azt el kell ismernem, hogy az első novellánál be is fejeztem a kapcsolatomat a könyvvel.
A Bridget Jones naplójának 3. része és az Eladósorban még várat magára, jelenleg a Ma éjjel táncolnékot olvasom.

Saját szerzemény A krakkói lány, a Tűzeső és a Menedék.
A krakkói lányra a megjelenése óta kíváncsi vagyok. A Tűzeső is kihagyhatatlan számomra a Lebegés után. A Menedék hirtelen felindulásból elkövetett tett. A három könyv közül még egyiket se olvastam, de a Menedék filmes verzióját már láttam és tetszett. Remélem a könyvvel is így leszek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése