2016. június 6., hétfő

Ti kérdeztétek (99.)- Mennyi volt a legtöbb idő, amit egyhuzamban olvasással töltöttél?

Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

Mennyi volt a legtöbb idő, amit egyhuzamban olvasással töltöttél?
(Vajda Kitti)

Ha van rá lehetőségem, akkor órákig képes vagyok olvasni anélkül, hogy egyáltalán felállnék a fotelból, ágyból, stb, de szerintem ezzel a legtöbb könyvmoly így van. Olvastam már éjszakákat át, amikor egyszerűen nem tudtam letenni az olvasott könyvet még akkor sem ha tudtam, hogy mindjárt kukorékol a kakas, mennem kell dolgozni és össze fogok esni az álmosságtól, de egyszerűen akkor se ment.
De visszatérve a kérdésedre, konkrétan nem tudnám megmondani, hogy mennyi idő lehetett a leghosszabb, de szerintem 4-5 órás egyhuzamban való olvasásom biztos volt már az elmúlt kb. 20 év alatt. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése