2016. február 1., hétfő

Ti kérdeztétek (81.): Hogy szoktál olvasni? Bárhol, bármikor, akár csak 10 percre is, de leülsz és olvasol, ha teheted? Vagy csak akkor fogsz neki az olvasásnak, ha tudod, hogy van időd akár órákon át is olvasni?

Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Hogy szoktál olvasni? Bárhol, bármikor, akár csak 10 percre is, de leülsz és olvasol, ha teheted? Vagy csak akkor fogsz neki az olvasásnak, ha tudod, hogy van időd akár órákon át is olvasni?"
(Dencsi Anna)

Hétköznapokon leginkább munkába menet és hazafelé jövet szoktam olvasni a vonaton. 30-35 km-re lakom a munkahelyemtől, így az utazást olvasással szoktam tölteni, ezek az én olvasós perceim. :o)
Hétvégente már más a helyzet. Ha úgy adódik, hogy van akár 5-10 percem is, amíg elkészül egy mosás vagy fő az adott étel vagy a Gyerkőc nem igényli a társaságomat, akkor előveszem az aktuális olvasmányomat és folytatom, de lefekvés előtt mindenképp szánok rá időt, még ha csak pár oldal erejéig is.

2 megjegyzés:

  1. Mi is bárhol, bármennyi időre is elővesszük a könyveinket. Sőt, ha valahová megyünk és Zsófi a könyve közepén jár, mindig hoz egy tartalék könyvet is, ha véletlenül elfogyna az aktuális, és valahol sokat kell várni. :) Főzés közbeni olvasás miatt egyszer már égettem oda vacsorát. :) Bea

    VálaszTörlés
  2. Nyaralni én is minimum +2 könyvvel megyek. 1 a tartalék, a másik meg amolyan biztosíték, ha a tartalék még se válna be. :oP

    VálaszTörlés