2016. február 8., hétfő

Ti kérdeztétek (82.): Ha meg szeretnél venni egy könyvet és nem pedig könyvtárból kivenni, akkor azt az interneten veszed meg vagy boltban?


Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Ha meg szeretnél venni egy könyvet és nem pedig könyvtárból kivenni, akkor azt az interneten veszed meg vagy boltban?"
(Dencsi Anna)

Ha nagyon időhiányban szenvedek vagy kimondottan internetes rendelés esetére szól egy akció, akkor neten keresztül rendelek.
Ha gyors akarok lenni és nem szenvedek épp időhiányban, akkor megyek a könyvesboltba. Bár ennek az a veszélye, hogy bóklászva a rengeteg jó könyv között elcsábulok. Sajnos nem tudok könyvesboltban célirányosan közlekedni. ;o)

2 megjegyzés:

  1. Én szeretek a netes vásárlásra szorítkozni, mert én is sajnos könnyen elcsábulok, emellett pedig órákat vagyok képes nézelődni a boltban :D

    VálaszTörlés
  2. Ó, az órák nálam is tudnak csak úgy peregni a könyvesboltokban. Amíg minden nekem tetsző könyvbe belelapozok, beleolvasok, vissza-visszatérek egy másikhoz, agyalok rajta, hogy elcsábuljak-e, visszateszem a polcra, megyek még egy kört, aztán visszatérek, agyalok megint, de hirtelen feltűnik a színen egy másik könyv is és akkor már kettőn agyalhatok. :oD Hát, nem könnyű a könyvmolyok élete. ;o)

    VálaszTörlés