2016. február 22., hétfő

Ti kérdeztétek (84.): Mi az a könyv, amihez nagy reményeket fűztél, végül mégis csalódást okozott?


Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Mi az a könyv, amihez nagy reményeket fűztél, végül mégis csalódást okozott?"
(Dencsi Anna)

Jó pár ilyen könyv volt az évek során, de csak hármat sorolok itt fel, melyek hirtelen beugrottak, olvasva a kérdést.

Nagyon kedvelem Susan Elizabeth Phillips történeteit, de a Tűzgolyó Kisasszonyt szenvedés volt olvasni. Azt tudni kell, hogy az írónő első történetei között jelent meg, nyilván az évek során a tapasztalatoknak köszönhetően sokat fejlődtek a történetei, na meg minden írónak valahonnan el kell indulnia, de biztos vagyok abban, hogy utólag visszaolvasva SEP se erre a regényére lenne a legbüszkébb.

A másik ilyen könyv Karen Chancetől a Megérint a sötétség. Nagyon sokan teljesen odáig voltak érte, így érthető, hogy nagy reményeket tápláltam irányába és vártam, hogy a kezeim közé akadjon. Aztán amikor ez megvalósult, akkor végigszenvedtem az olvasását. Számomra egy ritka unalmas történet volt és bár sokan azzal kecsegtettek, hogy a folytatás jobb lesz majd, hát nálam ennyiben is maradt a sorozat.

A harmadik könyv Rachel Van Dyken Egyetlen című remekműve. :o( Tudom, sokaknak tetszett és mindig azt vallom, hogy mindannyian mások vagyunk, így nem jöhet be mindenkinek minden könyv, ettől szép az élet. Nos, az Egyetlen is viszonylag nagy rajongótáborra tett szert, ennek ellenére nálam nagyon falhoz vágós volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése