2016. január 31., vasárnap

Januári összefoglaló

Forrás
Kivételesen nem éreztem úgy, hogy a január is hipergyorsan eltelt volna, mint ahogy pl. a december. Sőt, néha kicsit vontatottnak éreztem, mintha csak nem akarna a nap a végére érni.

7 könyvről írtam ebben a hónapban és többnyire kellemes, szórakoztató olvasmányokhoz volt szerencsém, melyek tetszettek. Írtam a Szobákról, ami más volt, mint a Delírium trilógia az írónőtől, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb. Nekem tetszett és őszintén szólva nem értem, hogy miért nincs nagyobb olvasótábora, mint amit eddig tapasztaltam a molyon. Kim Harrington: A tisztánlátó c. könyvecskéje kicsit vegyes érzelmeket keltett bennem. Tetszett, hogy volt benne egy kis egyediség, de ugyanakkor különösebben nem hatott meg, nem amolyan többször elolvasós, figyelemfelkeltő történetnek tartom. Ennek ellenére az utolsó pár oldalon történt valami, ami kíváncsivá tett a folytatása iránt, így benne van a pakliban, hogy a második résznek valamikor esélyt fogok még adni. ;o) A Bakker, azok a csodddálatos férfiak! humoros, elgondolkodtató pszichológiai/önsegítő könyv, amit tudok ajánlani nem csak a női olvasók figyelmébe. Szerintem a férfi olvasók olvasva a könyvet jobban megérthetik a női gondolkodást, a női olvasók meg jókat tudnának derülni a saját tükörképüket olvasva. A Tíz apró lélegzet felejtős volt számomra, nem az, amire számítottam. Az Árnyalatnyi remény nagyon elgondolkodtató, megható, sokkoló olvasmány, amit maximálisan csak ajánlani tudok mindenki figyelmébe! A Fedőneve Verity is kellemes második világháborús olvasmány, a könnyedebb irodalom keretein belül. A  Jók és Rosszak iskolája nagyon különleges, szórakoztató mese, amit szintén csak ajánlani tudok mindenkinek. Nagyon várom a folytatását!

A rovatok is rendszeresen frissítésre kerültek, így a Ti kérdeztétek keretében válaszoltam azokra a kérdésekre, hogy Miért döntöttem úgy, hogy elindítom a blogot, Van-e könyves bakancslistám, Ha választhatnék, melyik már nem aktív írótól olvasnék legszívesebb, valami csoda folytán újat, Mi a célom a blogom vezetésével.
A Kitekintő és az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! is frissült heti váltásokban.
Valamint sikerült egy adaptációval is jönnöm, ugyanis megnéztem a Megmaradt Alice-nek c. filmet.

Összesítést is készítettem arról, hogy miket olvastam 2015-ben és hogy mely kihívásokat vállaltam be 2016-ban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése