2016. január 1., péntek

Decemberi összefoglaló

Forrás
Tán az ünnepek és az azokra való készülődés miatt, hipergyorsan eltelt a december is.  Időm olvasni volt, hisz továbbra is vonattal járok dolgozni, így a befelé vezető úton és hazafelé is mindig olvasni szoktam. Ezek az olvasásra szánt napi perceim. :o) Viszont leülni a gép elé és pötyögni róluk, annyira már nem volt időm.

Decemberben olvashattatok az oldalon A háború jegyeseiről -ami ezennel elnyerte tőlem a hónap legjobb könyve címet-, a When It Rains – Amikor esik…-ről -ami akkora hatást nem tett rám, pedig arra számítottam-, A fagyöngy alattról -ami kellemes ráhangolódást nyújtott az ünnepekre-, az AnyukaLandról -ami bár fergeteges nem volt, de kellemes, rövid olvasmány-, a Függőségbenről -ami indulásnak jó volt és felkeltette az érdeklődésemet a folytatás iránt is-, valamint a Nem akartam vele élniről -ami nyújtott is, meg nem is-.

Rovatok tekintetében a hétfőnkénti Ti kérdeztétek továbbra is frissült, így válaszoltam azokra a kérdéseitekre, hogy emlékszem-e még rá, hogy melyik könyvet olvastam legelőször teljesen magamtól, szórakozásból, volt-e olyan könyv, ami olyan pocsék volt, hogy be se fejeztem, előfordult-e már velem, hogy a könyv végére lapoztam, hogy megtudjam mi lesz a vége, mi a kedvenc műfajom, a legleg.
Keddenként/szerdánként (mikor hogy) váltásokban jelentkeztem a Kitekintővel és az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! rovatokkal.
Adaptációval is jelentkeztem a hónapban, méghozzá Az emlékek őrével, ami nagyon tetszett, így csak ajánlani tudom a figyelmetekbe.

Díjat (Dorothy Blog Award) is kaptam a hónapban, amit még egyszer köszönök és tovább is adtam. ;o)

Valamint természetesen nem maradhatott el a Karácsonyi nyereményjáték sem, mely során Oroszi Anett 1 példányt nyert a Twister Media felajánlásából a Jók és rosszak iskolájából. És még a posta is hipergyors volt, így mégis csak odaért időben a fa alá a könyv és a kis extra meglepetések. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése