2014. február 8., szombat

Ti kérdeztétek: Vettél-e Karácsonyra könyvet valakinek, és ha igen, mit?

EBBEN a bejegyzésben kértelek titeket, segítsetek abban, hogy fel tudjam éleszteni a Kérdezz! Felelek!-et, vagyis kérdezzetek. Jöttek is kérdések, és mostantól kezdve igyekszem minden hétvégén válaszolni egyre.

Kérdezz! Felelek! (48.)

Igaz, hogy annyira már nem aktuális, de amikor a kérdés megszületett, akkor még az volt, így egy kicsit megkésve, de íme a kérdés és a válaszom.

Vettél-e Karácsonyra könyvet valakinek, és ha igen, mit?

Aki rendszeresen olvassa a blogomat az tudja, hogy számomra az év fő ünnepe a Karácsony. Szeptembertől már várom, és nagyon korán elkezdem a készülődést is.
Szerencsére nem vagyok egyedül a könyvszeretetemmel a környezetemben, így nem telt el még olyan év, amikor ne vettem volna legalább egy könyvet valakinek.


Egy rokonomnak Anne Geddes egyik albumát, a Tisztaságot szereztem be. Naná, hogy nem bírtam ki, ne kukucskáljak bele, és hát igen, nagyon szép és megható képekkel van tele.
Az egyik barátnőmnek az Egy hazug nő naplóját, a kislányának pedig a Hógolyót vettem meg. Tudtommal sikert arattam mind a kettővel. :o)
Mónival 3 éve tartjuk a Karácsonyt, idén az Egy regény rabjaival leptem meg. Nekem A Jane Eyre eset nem jött be, de mivel neki a Kedvencei közt szerepel a molyon, így gondoltam, hátha nem lövök ezzel félre. :oP
Gyerkőcömnek is vettem két ovis foglalkoztatót, de mivel már kivégezte őket és nem tettük el, a címük nem ugrik be, így azokat nem tudom megmutatni.
Ennyi. Ezekkel leptem meg a környezetemet a legutóbbi Karácsonykor. :o)

Köszönöm annak, aki a kérdést feltette! :o)
Várom a további kérdéseket ITT! ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése