2014. február 2., vasárnap

In My Mailbox (23.)- A postás mindig kétszer csenget

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.

Januárban egy könyvet se vettem, így vagy könyvtárból vándoroltak hozzám, vagy kölcsön kaptam őket, vagy recenzióra érkeztek.

A mennyország létezik az év első olvasmánya, ami véletlenszerűen akadt az utamba, így kölcsön kértem. Másra számítottam, így egy kicsit csalódott vagyok. A Baby Love is kölcsön kötet, mely az idei Várólista csökkentésem első olvasott könyve. Kicsit megszenvedtem vele, de azért örülök, hogy elolvastam.

A Hűvösvölgyi suli 1. része, a Milyen is a boldogság?, illetve Az Elit, mind-mind könyvtári példányok. Már elolvastam őket, és elég vegyesek az érzéseim. A Hűvösvölgyi suliban kellemesen csalódtam, a Milyen is a boldogság?-ban viszont nem épp kellemesen. :oS Az Elitről pedig nem tudtam eldönteni, hogy jobb-e, mint A párválasztó volt, így kiegyeztem egy döntetlenben vele. ;o)

A közös könyvesblogunkon, a Könyvfalókon keresztül nyílt lehetőségem a Bookandwalktól elolvasnom a Drágám, tudatom veled...-et, amiről nyilatkozni nem nagyon tudok még. Eléggé az elején tartok, de eddig nem sikerült magával sodornia. Az illusztrációról lefelejtettem, de megkaptam Pálos Csillától a Repülj madár! c. könyvét is, még vár a sorára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése