2014. február 26., szerda

4. blogszülinapi nyereményjáték 1.

És akkor vegye kezdetét ezzel a bejegyzéssel, a 4 hétig tartó nyereményjáték sorozat! :o) Gondolom nagyon kíváncsiak vagytok az első nyereménykönyvre, íme:

Egy szerencsés nyertes megnyerheti, a Magyar Könyvek Viadalán, Az év ifjúsági könyve 2013-ban kategóriájának 3. helyezetét, a D.A.C.-ot, köszönhetően a Manó Könyvek felajánlásának!
Fülszöveg: Unatkozol? Magányos vagy? Vagy csak egyszerűen úgy érzed, az életed egy irtó nagy káosz? Így van ezzel a 16 éves Fellegi Flóra is, aki egy budapesti lakóparkban él elfoglalt apjával és idegesítő öccsével. Kevés barátja van, a pasizásban tapasztalatlan, egyedül a filmekért rajong mániákusan. Amikor azonban megismeri a kicsit fura, de nagyon vagány Zsanit, az élete fenekestül felfordul, és világossá válik az is, hogy idővel minden titokra fény derül...lépj be te is a D.A.C. világába, és éld át velünk a kalandokat! Barátság, szerelem, család, problémák és megoldások D.A.C.! 
Ahhoz, hogy megnyerhesd az 1 példányt, nincs más dolgod, mint a Rafflecopter dobozt "kitölteni"!

Határidő: a doboz lejártának időpontja
Sorsolás: március 6.
A nyereményjátékról további információt ITT olvashattok! Kérlek titeket, hogy olvassátok el ezt is, mert sok fontos információt tartalmaz a játékról!
a Rafflecopter giveaway

A Kiadó hivatalos oldala megtalálható ITT, és látogassatok el a Facebook, valamint a tumblr és a Twitter oldalukra is!

+1

Ha szeretnél magadnak esélyt adni a 4. nyereményjátékban a nyereménykönyv megnyeréséhez, akkor ennek most van itt a lehetősége! Ismétlem, a +1 feladat végrehajtásával, nem a D.A.C. megnyerésére nő meg az esélyed, hanem a 4. nyereménykönyvre, melynek egyelőre a kiléte még titok!

A feladat: a Kérdezz! Felelek! rovatomhoz, tegyél fel olyan kérdéseket, melyek a bloghoz, az olvasási szokásaimhoz kötődnek! ITT találjátok az eddigi ilyen bejegyzéseimet. 

Szabályok:
- 1 e-mail címről, akárhány kérdés feltehető. Amennyit küldesz, annyiszor fog a neved szerepelni majd a sorsoláskor.
- A kérdéseknek különállóaknak kell lenniük, vagyis nem lehet ugyanazt a kérdést 88X leírni, vagy ugyanazt, csak kicsit másképp! Mindegyik kérdés értelme más legyen, ne ismételd magadat, és olyat ne kérdezz, amiről már írtam!
- Csak azokat a kérdéseket veszem figyelembe, melyek a fenti kritériumoknak megfelelnek!

A feladat teljesítése: küldjétek el e-mailben a kérdésiteket az alábbi címre!
A Tárgyhoz írjátok be: Kérdezz! Felelek!
Jelentkezési határidő: március 5. 24:00

2 megjegyzés:

  1. Az normális, ha a Rafflecopter dobozban csak két "kérdést" látok, amikben két megadott fb-oldalt kell like-olni?

    VálaszTörlés