2014. február 6., csütörtök

Jennifer Probst: Trükkös házasság


Milliárdosfeleségek #2

Nagyon tetszett az írónő sorozatának az első része is, így nagyon örültem annak, amikor a másodikat megkaptam Karácsonyra.
Az Érdekházasságban már feltűnt Maggie - aki nem más, mint Alexa legjobb barátnője, és a későbbi férjének a húga -, és Conte - akiről a nőnek az volt a véleménye, hogy odáig van a sógornőjéért, vagyis veszélyt jelent a boldog házasságára -, így sejthető volt a kis szereplésükből kifolyólag, hogy nekik még dolguk lesz egymással.

"A nagysikerű Érdekházasság után megérkezett a Milliárdosfeleségek sorozat második kötete!
Alexa és Nick szerencsésen egymásra találtak, ám ez egyáltalán nem könnyíti meg két barátjuk, az Amerikába elszármazott olasz Michael Conte és Alexa gyermekkori barátnője, Maggie Ryan helyzetét, akiknek igencsak hasonló nehézségekkel kell megküzdeniük.
Michael egyik húga csak akkor mehet férjhez, ha előbb ő, a báty is megnősül. Ősi hagyomány írja ezt elő az Alpok lábánál elterülő Bergamóban, de Michaelt apjának tett fogadalma is köti. Rég megszokta, hogy számára a család az első, és ezért minden áldozatra hajlandó vagy legalábbis majdnem mindenre. Úgy dönt, keres valakit, aki hajlandó egy hétre eljátszani a felesége szerepét.
Maggie a legalkalmasabb jelölt a feladatra. A lány sikeres divatfotós, aki férfialsókat és a hozzájuk tartozó szexis férfiidomok fényképezésére szakosodott, és épp Milánóba készül egy fotózásra. Az önfejű, amerikai lány egy feltétellel hajlandó belemenni a színjátékba: ha Michael megígéri, hogy távol tartja magát Alexától. Maggie sejtései szerint ugyanis a férfi titokban szerelmes a barátnőjébe. Végül a nőcsábász, életművész gróf és az érzelmeit megtagadó amerikai amazon alkut köt egymással.
Csakhogy Bergamo festői, ódon falai között Maggie-t nemcsak Conte férfiassága és meleg szíve varázsolja el, hanem kiterjedt rokonsága is. És persze ő is alaposan felforgatja a hagyománytisztelő nagycsalád életét.
Vajon születhet valódi szerelem egy álházasságból?"

Nagyon izgalmasnak találtam Maggie és Conte civakodásait, és izgatottan dörzsölgettem össze a tenyereimet, amikor eljutottam az olvasásban odáig, hogy Conte ajánlatot tett a fiatal nőnek. Vagyis, ha eljátssza egy hétig az Olaszországban élő családja előtt, hogy a felesége, akkor messziről elkerüli Alexát. Maggie persze erre azonnal ugrik, mert szent meggyőződése, hogy ezzel megmenti Alexáék házasságát, ami amúgy boldog, semmi se utal arra, hogy Alexa félrelépni készülne, vagy másképp nézne Contera, mint egy jóbarátra.
A fiatalok elrepülnek Olaszországba, ahol Maggie hozza a formáját, egyéni módon mutatkozik be a konzervatívnak tűnő idős anyukának, és a húgoknak.
"Ha van férfi a világon, akivel akkor sem feküdne le, ha zombik vennék át az uralmat a föld felett, és ők ketten maradnának egyedül nemzőképesek, akkor az Michael Conte."
Persze a szenvedély végig izzik a szereplők közt, húzzák rendesen egymás agyát, de ahogy számítani lehet rá, úgy is az ágyban fognak kikötni, és naná, hogy a történet vége is happy end lesz.😏

Nagyon élveztem a történet olvasását! Aranyos volt, izgalmas, romantikus. Csíptem Maggie éles nyelvét, és Conte igazi olasz, nagycsaládos stílusát, izgalmas volt olvasni, hogyan fognak végül egymásra találni, és cseppet se csalódtam.
Az Érdekházasság is öt csillagot kapott, érthetően ez is, de ha tudnék, adnék még neki egy fél csillagot a másikhoz képest. 💓

P.S.: Nagyon örülök annak, hogy a sorozat harmadik részében, az ebben a részben megismert Carina és Max története fog majd központi szerepet kapni. Ráadásul várhatóan március 3.-tól, olvasható lesz magyarul is!
A borítók továbbra se tetszenek, az eredetik jobban bejönnek! 

___________________
Eredeti címe: The Marriage Trap (2012.)
Kiadta: Libri Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 294
Sorozat: Milliárdosfeleségek #2 
Jennifer Probst: Érdekházasság
Ára: 3490
Forrás: saját
Értékelésem:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése