2014. január 16., csütörtök

Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! 4.

Mi is az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe?: külföldi minta alapján indult rovat. A lényege az, hogyha ajánlanál egy könyvet a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor "ragadj tollat" és írj egy ajánlót róla nekem. Én pedig megosztom a gondolataidat a blogomon. 
Bővebben ITT olvashatsz a hogyanokról és a rovatról.

"Kedves Niki!
Kicsit önreklám jellegűen, ezúton szeretném figyelmedbe ajánlani decemberben megjelent fantasy regényemet - remélem, nem veszed zokon, hogy nem egy rendes Olvasó, hanem egy rendetlen szerző jelentkezik Nálad effélével. S akkor következzék néhány szó a könyvemről.


Rita Horseyes: Viharpárduc
Az alap történet egyszerű: Adott egy hős(nő), aki egy mágikus karkötő révén váratlanul egy másik világban találja magát, Magnán. Ott persze nem csupán emberek élnek, hanem egyéb értelmes - barátságos vagy épp veszedelmes - lények, továbbá a mágia teljesen természetes dolognak számít. Evelyn szeretne hazajutni, vissza a Földre, csakhogy a karkötőt nem tudja lehúzni a kezéről, s emiatt számtalan kellemetlensége támad. Némelyek meg akarják ölni miatta, mások pedig benne látják a várva-várt hőst, aki egy jóslat szerint majd jól megmenti a világukat a gonosz sárkánytól, Archontól... Bár a lánynak esze ágában sincs holmi pusztító háborúba menni és harcba bocsátkozni.
 

Mivel jómagam az olyan regényeket szeretem, amiknek gazdag a cselekményvezetése (mindig történik valami), akad bennük néha-néha egy csipetnyi humor, vannak benne olykor érzelmesebb jelenetek, máskor pedig rideg módon sokkolnak egyes részekkel, én is ilyet igyekeztem írni. Úgy érzem, hogy sikerült, de ezt döntsék el inkább az Olvasók.
A könyvről és a történetről további információk itt találhatók: http://www.viharparduc.hu
Van fenn egy részlet is a regényből, hogy adjak némi támpontot a stílushoz.

Köszönöm, ha úgy döntesz, hogy közzéteszed az ajánlót. Továbbá köszönettel fogadok minden véleményt, visszajelzést.

Üdvözlettel:
Rita Horseyes"


Nagyon figyelemfelkeltőnek tartom a bemutatást, és a borító sem piskóta. ;o) Köszönöm az ajánlót, ha úgy adódik majd, akkor nem fogom kihagyni! :o)

Ha szeretnél te is egy könyvet ajánlani a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor ITT olvasd el a rovathoz az információkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése