2014. január 29., szerda

"Waiting On" Wednesday (88.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Fogadjunk, most többen is megdöbbentetek, hogy várom ezt a könyvet, de ez az igazság. ;o) Nekem bejött a Vetkőzik a tanú is, így kíváncsi vagyok a fivérek másik tagjának a történetére is.

Várható hazai megjelenése: 2014.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó

"Chad Gamble, a Nationals sztárdobóembere az egyik legjobb játékos a pályán - és a pályán kívül is. És a hírhedt rosszfiú most Bridget Rodgersre vetett szemet. A tüzes, vörös hajú lány azonban a maga buja idomaival és éles nyelvű replikáival olyan nő, aki mellett a férfiak megállapodni szeretnének... erre pedig Chadnek egyáltalán nincs szüksége.
Amikor a paparazzók kompromittáló helyzetben kapják lencsevégre őket, Chad menedzsere ultimátumot ad: a fiú takarítson össze maga után, különben búcsút mondhat a több millió dolláros szerződésének. Chadnek a píárosa azt mondja, mindenkit meg kell győznie arról, hogy Bridget nem csupán futó kaland, hanem a barátnője.
Nem könnyű álviszonyt folytatni Chad Gamble-lel, különösen úgy, hogy a két fiatal közt tagadhatatlanul sistereg a testi vonzalom. A tettetés egy hónapja után minden csepp akaraterejükre szükségük van ahhoz, hogy ne bújjanak ágyba... és ne zúgjanak egymásba."

1 megjegyzés: