2014. január 15., szerda

"Waiting On" Wednesday (86.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Azt hiszem arra a kérdésre nem is nagyon kell válaszolnom, hogy miért is várom ezt a könyvet. :o) Egyszerűen CSAK, KELL, de olvassátok el EZT.

Várható hazai megjelenése: feb. 14.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó

"A fiú a hosszú utat választotta. A lány azt, amelyik sehová sem vezet. De a véletlen úgy hozta, hogy mind a kettő ugyanoda vitt...
Amikor minden darabokra hullik, a szerelem akkor is megmarad...
Camryn Bennett soha nem volt még boldogabb, mint most. Öt hónap telt el azóta, hogy egy távolsági buszon megismerkedett lelki társával, Andrew Parrish-sel - és nem az esküvő lesz az egyetlen különleges esemény az eljövendőkben. Camryn idegesen, mégis izgatottan várja, hogy leélhesse az életét Andrew-val - azzal a férfival, akiről a szíve mélyén tudja, hogy örökké szeretni fogja. Oly sok minden áll még előttük - mígnem váratlanul bekövetkezik a tragédia.
Andrew nem érti, hogyan történhetett velük ilyesmi. Próbál továbblépni, és azt hiszi, Camryn is ezt teszi. De amikor rájön, hogy Camryn titokban iszonyatosan szenved, és a fájdalmat önpusztító módszerekkel igyekszik elnyomni, kész bármit megtenni, hogy visszahozza a lányt az életbe. Be akarja bizonyítani, hogy a szerelmük mindent legyőz. Andrew úgy dönt, hogy újabb, reménnyel és szenvedéllyel teli utazásra viszi Camrynt. Már csak arról kell meggyőznie a lányt, hogy vágjanak bele..."

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon remélem, hogy azt az ocsmány szürke csíkot leveszik a borítóról, mert nagyon nem jó.

    És még tegyük hozzá, hogy az első részen nincs, ezen meg lesz. Nagyon szépen fog mutatni egymás mellett...

    VálaszTörlés
  2. @Bbabri: Szia! Hát, én elég kevés esélyt látom arra, hogy nem lesz rajta a csík. :o(

    VálaszTörlés