2010. augusztus 30., hétfő

P.C. Cast + Kristin Cast: A vad

Miután befejeztem a könyvet és becsuktam, csak erre tudtam gondolni: "Hűűűű. Ez nem volt semmi."
P. C. Cast és a lánya, nagyon jó kis vámpíros sorozatot hoztak össze. Könnyed, de mégis izgalmas.

Az előző résznél azt írtam, hogyha egy grafikonon kéne jellemeznem az első 3 könyvet, hogy tetszettek, akkor egyenes lenne a vonal. Ezzel a résszel viszont emelkedni kezdett. ;o)

Aki nem olvasta A kiválasztott-at, az ne olvassa tovább ezt a bekezdést! SPOILER!
A 3. rész ott ér véget, hogy Stevie Rae visszaváltozik, de egészen másfajta vámpír lesz. Ugyanakkor Aphrodité pedig visszaváltozik emberré.
Neferet háborút akar indítani az emberek ellen, megbosszulva a szeretője, Loren halálát.
Mivel Zoey eltitkolta a barátai elől a kapcsolatát Lorennel, és azt, hogy Stevie Rae él, a barátai elfordulnak tőle, Erik is szakít vele. Zoey egyedül marad.
SPOILER VÉGE!

A 3. rész cselekményétől számítva eltelik 2 nap.
Zoey próbál kibékülni a barátaival, Aphrodité újra megjelenik az iskolában, Zoey furcsa dolgokat hall, lát, Erik visszatér az iskolába, megjelenik a vámpírok főpapnője az iskolában, és egy prófécia megvalósulása fenyegeti a Világot.
Röviden ennyi lenne a történet.
Bővebben nem is írok róla, aki eddig olvasta a sorozatot, nehogy kihagyja A vad-at. Tényleg izgalmas, fordulatos, minden a feje tetejére áll.

És egy furcsaságot "észrevettem".
Amikor olvasok, miután belemerültem a könyvbe, megjelennek a szereplők képzelt arcai előttem, látom a cselekményt. Zoeyt viszont egyszerűen nem tudom magam elé képzelni. Nem értem, hogy miért. Főleg, hogy Aphroditét pedig nagyon is. Ő, egyre szimpatikusabb nekem. Éreztem már A kiválasztott-nál is, hogy nem olyan rossz ám, mint amilyennek látszik. Ez csak az álcája, így védekezik. Na és a beszólásai. :o)
De Stevie Rae is tud ám. ;o)

"- Olyan bizarr, hogy apukám erre azt mondaná, hogy ha beadnánk egy csigának tablettában, az világcsúcsot döntene százméteres síkfutásban."


Tartalom: 4,5
Megjelenés: 2010/2008
Eredeti cím: Untamed

Az előző részekről:
Megjelölve
Elárulva
A kiválasztott

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése