2010. április 9., péntek

Schobert Norbert: Az utolsó titok

"Ez a könyv Norbi utolsó és legütősebb fogyókúrás könyve, amely erős szókimondással motivál a lelki tartás irányába. Sokat foglalkozik a gyerekkori elhízás elleni megoldásokkal és vadonatúj Update kódrendszert állít fel. Méltó befejezése egy fantasztikus sikersorozatnak." (A kiadó)


Kapott már hideget-meleget a könyv írója, az Update módszeréért, én viszont úgy gondolom, hogy a mögötte felsorakozó több száz lefogyott ember, azért valamit mutat a módszer sikerességéről.

A legerősebb fogyáskód alcímmel jelent meg.
A felépítése hasonló az előző 2 kötetéhez.
Bemutat pár emberkét, akik a módszernek köszönhetően fogytak le, persze kín és szenvedés nélkül ;o), de kitartóan.
Aztán folytatja a meggyőzéssel, a sokkolással, a szem felnyitásával, ki hogy akarja nevezni. Szerintem nagyon jól csinálja. Olvasod, bólogatsz, igazad van, ez így nem mehet tovább, teljesen fel vagy turbózva, most megcsinálom! Aztán remélhetőleg ez a lendület kitart holnapig is, ha szükséged van rá. Lehet, hogy nekem minden nap ezzel kéne kelnem, meg feküdnöm. ;o)
Majd a módszer kifejtése.
Itt van egy kis újdonság. Eddig volt ugyebár az Update 1 (egész nap ehető/iható), Update 2 (eddig du. 3-ig voltak fogyaszthatóak, ebben a könyvben du. 2-ig), Update 3 (csak reggel), és bejött az Update 4 (amolyan tiltó lista). Ahogy észrevettem néhány étel át lett kódolva. Mint pl. a virsli. Eddig 1-es volt, most 2-es lett. Nyilván az átkódolással lesz a fogyáskód a legerősebb. Ettől függetlenül nem csak zöldségek szerepelnek az 1-es kódúaknál. :o)
Aztán jön egy újabb adag lelkizés, statisztika, felhívja a szülők felelősségét a gyermekek túlsúlyosságával kapcsolatban, majd ír A nagy fogyás showról is.

Összességében nekem tetszett a könyv, mint ahogy a többi is.

Életöröm? Zabaöröm?
Nyak? Toka?
Karakteres arcvonások?
Öregítő malacfej?
Feszes bőr, vagy begombásodott hájhurka?
Lépések? Totyogás?
Szárnyalás? Puffadás?
Tartalmas élet? Hájhalál?
Tudod: demokrácia van. A választás joga a tiéd.
De boldogságot egyedül, sőt, ha kell, magadat meggyőzve - vagy legyőzve - kell megtalálnod. Csak utána tudsz rajta osztozni másokkal.
Olvass el - ha nem akarod elfecsérelni az életed önbecsapással.
"Azoknak, akik fogyni akarnak, de gyengék véghez vinni, valamint azoknak, akik visszahíznak."
Norbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése