2010. március 26., péntek

Díjat kaptam

Amíg vezettem a babablogunkat, pár díjjal megleptek már, de őszintén szólva, soha egy díj se lepett meg ennyire, mint ez a mostani, amit miestastól, Christinatól és f-anditól kaptam.
Totál azt hittem, hogy csak azok olvasnak, akik a babablogunkból követtek ide is, de úgy látszik, nem csak én zugoskodom. ;o)

Teendő:
1) ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül. (Köszönöm szépen!)
2) a logót kirakom a blogomba.
3) a szabályzatot kirakom a blogomba.
4.) megnevezek hat másik blogot, akiknek átadom a címet.
5) kitöltöm a tesztet, és kirakom a blogomba.
6) megnevezem, hogy kitől-, és mikor kaptam, és nagy, színes betűkkel kirakom a blogomba. (Remélem elég színesek lettek. A napokban kaptam őket.) ;o)
7) betartom a szabályokat. (Igyekszem.) :o)


Név: Niki
Becenév: személyfüggő
Lakhely: az ország egyik legszebb városa, leszámítva a rengeteg kátyút és a gyárakat.
Magasság: nem nőttem valami nagyra. 156 cm vagyok ;o)
Névnap: szept. 10.
Foglalkozása: nagyon összetett: megmentem a konyhaeszközöket a Gyerkőctől; hintázok, csúszdázok vele (igen, jól értitek, ül az ölemben és úgy hintázunk, vagy csúszunk le); kergetem, mire ő persze elesik, leporolom a nadrágját és folytatjuk; megmentem a kutyákat tőle; feláldozom magamat a Boribon oltárán. Na, valami ilyesmi összedobva, kiegészítve a főzéssel-mosással-takarítással, Gyerkőc etetésével/altatásával, stb. ;o)
Testvérek: van 1
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelvek: hááát, ami tuti az a magyar, de azért makogni tudok más nyelven is. Na meg ott az egyetemes nyelv, amit nagyon tudok, vagyis: kézzel-lábbal mutogatni.
Gyűjtemény: tapasztalatot, .... azt gyűjtök.
Cipőméret: 36
Iskola: volt egy pár
Évfolyam: abból is volt
Kedvenc tantárgyak: magyar és történelem
Hobbi: olvasás
Zsebpénz: volt valamikor az őskorban.
Kívánság: csak egy. Mindenki, aki fontos nekem, legyen egészséges és boldog.
Szeretne találkozni: ki- kivel?
Háziállatok: beszerzés alatt

A 6 blog pedig. Mivel könyves bloggerként kaptam a díjat, könyves bloggereknek adom tovább. Bár kétlem, hogy mindenki olvasná a blogomat. ;o)
  • Könyvfalók, így összességében. Tetszik, hogy más-más érdeklődési körűek vagyunk, így olyan könyvek bemutatását is olvashatjuk, amikkel lehet össze se futnánk.
  • Christina. Tudom, hogy visszadobom, de neki jár. :o) Ő volt az első könyves blogger, akit olvasni kezdtem és ott is ragadtam nála. Érdekelnek azok a könyvek, amiket olvas, na meg már bölcsi óta vonzom a Krisztinákat. :o)
  • Lobo. Mert szintén szeretem azokat a könyveket, amikről ír.
  • Mónika. Teljesen véletlenül találtam rá a blogjára hónapokkal ezelőtt és szintén ott ragadtam. Egyrészt nagyon tetszik, másrészt hasonló az érdeklődési körünk könyvek terén.
  • Nixyke. Már lassan 10 éve ismerjük egymást, és belekezdett az önálló könyves blogjába. Úgyhogy megérdemli a díjat. ;o)
  • Norin. Mert nagyon örülök annak, hogy igenis vannak olyan fiatalok (hű, ez most így hülyén hangzik, mert én is az vagyok!), akik szeretnek olvasni, nem távolodtak el ebben a Világban az olvasásától.

4 megjegyzés:

  1. Óóóó köszönöm:) Igen figyelem az ízléshasonlóságot:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Kethy nevében is! :)

    VálaszTörlés
  3. Mónika: Láttam a változást, természetesen neki is megy. :o)

    VálaszTörlés