2010. március 1., hétfő

Jakabosné Kovács Judit: Kerekítő

"A kisgyermek számára a világ anyukája ölében és a közös játékokban kerekedik ki első ízben. Ez az élmény, útravaló egy életre szól. Szeretnek, ölelnek, rám figyelnek, azaz fontos és szerethető vagyok- ez minden későbbi kapcsolat alapja." Jakabosné Kovács Judit


Van ugyebár ez a Libero Klub oldal, amin keresztül szépen gyűjtögetheted a Libero-k vonalkódját (már ha persze van ki használja a zacskó tartalmát is), majd pedig beválthatod "ajándékokra" őket. Pár hete küldtem el nekik a tavalyi fél éves termésünket, és ma meg is érkezett az egyik választott "ajándékunk" a mondókáskönyv szerepében.

Teljesen odáig vagyunk érte, Gyerkőc vígan kacagott az eddig számunkra ismeretlen mondókák eljátszása közben.
30 ölbeli játék található benne pontosan leírva, hogy is kell játszani őket.
Rövidek a mondókák és szép színes, egyszerű rajzokkal van illusztrálva a könyv.

"A könyv olyan mondókákat gyűjt csokorba, melyek nem csak mondogathatók, de el is játszhatók. Ezt a mondókai sorai közé csúsztatott játékleírások segítik és az énekelhető mondókák zenés verziója interneten meg is hallgatható. Kállai Nagy Krisztina kedves, színes a kicsiknek is izgalmas rajzai könnyedén fölismerhetőek, nagyon szerethetőek. A könyvben egy manócska kísér minket végig, akinek a felfedezése az újabb lapokon önmagában is jó játék. A mondókákat már az egész pici újszülöttek is szívesen hallgatják, közös eljátszásuk pedig 6-8 hónapos kortól egész nagyóvodás korig szórakoztatja a gyerekeket."


A hivatalos honlap itt található.

Jakabosné Kovács Judit három gyermek édesanyja.
Oldala itt található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése