2018. október 3., szerda

Borítóleleplezés (10.)- Tracy Brogan: A legjobb orvosság

Mi is az a Cover Reveal, magyarul Borítóleleplezés? Nos, egy csapatnyi könyves bloggernak lehetősége nyílt arra, hogy a Könyvmolyképző Kiadó várható megjelenései közül elsőként mutathassák be nektek bizonyos könyvek hazai borítóit. :o)
A blogon most  Tracy Brogan: A legjobb orvosság c. könyvét mutatom be nektek, mely a Bell Harbor sorozat második kötete és a kiadó gondozásában fog megjelenni hamarosan. 

Fülszöveg és borító


Bell Harbor összes lakója férjet akar szerezni a karrierista plasztikai sebésznek, Evelyn Rhoadesnak. Mindenki, kivéve Evelynt… talán. Még ha férjhez is akarna menni (amit, ugye, nem akar… legtöbbször), a leendő férje személyét soha nem bízná olyan bizonytalan tényezőre, mint a sors. Nem, ha már arra adja a fejét, hogy talál valakit, akivel összeköti az életét, azt bizony tudományosan fogja tenni: alaposan átgondolt követelménylistával és egy internetes randi oldalon.
Ám amikor az ittas, törvényszegő Tyler Connelly egy lopott jet-skinek köszönhetően berobban az életébe, rakoncátlan érzelmek csendesítik el a józan ész hangját. Nem kétséges, hogy a férfi szexi, sármos, és eltökélte, hogy felhívja magára Evelyn figyelmét, de minden bizonyíték azt erősíti, hogy a lehető legrosszabb jelölt. Túl fiatal a nőhöz. Túlságosan is ellenállhatatlan. Iskolázottságban viszont alulmarad. És, ó, igen, ráadásul Evelyn páciense.
De Tyler első kézből tudja, hogy a legjobban kidolgozott tervek is összeomolhatnak a végzet súlya alatt. Most már csak annyi a dolga, hogy megtanítsa Evelynnek, szívügyekben a szerelem győz a logika felett.

Juhé! Imádtam a sorozat első részét, az Egy kis őrültséget! Nagyon örülök annak, hogy jön a második rész. És ne ijedjenek meg azok, akik nem olvasták az első kötetet, a sorozat nem folytatásos. Abban a részben mások voltak a szereplők. Most új főszereplőkkel ismerkedhetünk meg, csak a helyszín azonos.

A szerzőről


Tracy Brogan mindig imádta a romantikát. Az első romantikus kalandregényét tizenhat évesen olvasta el, és azonnal tudta, hogy a hivatása a regényírás lesz. Ír vicces jelenkori történeteket, amelyek nem hétköznapi szerelmet találó hétköznapi emberekről szólnak, és szexi történelmi regényeket is, amik tele vannak politikai cselszövésekkel, bajba jutott kisasszonyokkal és időnként skót szoknyát viselő férfiakkal.
Tracyt a legjobb első könyv kategóriában jelölték a Romance Writers of America RITA díjra. Kétszer jutott be a Golden Heart döntőjébe. Sikerkönyvei többek között az Egy kis őrültség, a Highland Surrender és a Hold on my Heart. Michiganben él a férjével, a gyerekeikkel és a rettentően elkényeztetett kutyáikkal.
Imád hallani az olvasói felől, ezért kérünk, látogasd meg a weboldalát a TracyBrogan.com címen, vagy írj neki a tracybrogan@att.net e-mail címre.

Megrendelni ⟶  ITT ⟵ tudjátok a könyvet.
A moly-on pedig ⟶  ITT ⟵ tudtok utána olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése