2016. november 9., szerda

A postás mindig kétszer csenget (39.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.


A hónapban négy recenziós könyvet kaptam, melyek közül kettőnek az olvasását már be is fejeztem -Száz évvel utánad, Pillanatnyi elmezavar-, hamarosan olvashattok róluk az oldalon is. A Száz évvel utánad azért különleges olvasmány, mert egy hazai szerzőpáros munkájáról van szó, a Pillanatnyi elmezavar pedig azért, mert a szintén hazai szerző egy nagyon jól felépített, érdekes fantasyt hozott össze, ami számomra kellemesen megdöbbentő volt. Jelenleg a Vesalius titkát és a Lebegést olvasom, de úgy érzem az eddigiek alapján, hogy ebben a két történetben se fogok csalódni.

Már a hónap elején elzarándokoltam a könyvtárba, mivel lejárt a nálam levő könyvek kölcsönzési ideje és természetesen nem tértem haza üres kézzel. A Liverpool Street és a Sir Richard Kenworthy titkai jöttek velem haza, de még nem kerültek sorra. Pedig lassan vissza kell vinnem őket, így vagy belehúzok az olvasásukba vagy pedig hosszabbítás lesz ebben a hónapban még belőlük, ha lehet. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése