2016. október 12., szerda

A postás mindig kétszer csenget (38.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.
 

Miután rendben lezajlott a költözködésünk és végre eljutottunk odáig is, hogy nem dobozokból és zsákokból éltünk már, visszavittem a könyvtárba a nálam levő könyveket.
Most kivételesen úgy jött ki a lépés, hogy bőven volt időm böngészgetni a polcok között (értsétek: egyedül mentem és senki se sürgetett), ennek az eredménye pedig ebben a hónapban 5 könyv lett. A Maxot és A lehetetlen valóra váltot már olvastam, mind a kettő nagyon tetszett, hamarosan olvashatjátok a róluk szóló bejegyzéseket is. A Dachaui varrónő (aminek nagyon örültem amikor megpillantottam, mert Kívánságlistás volt) és a Hogyan fogjunk örökösnőt (ennek is nagyon örültem, hisz a második rész nagyon felkeltette az érdeklődésemet az első rész irányába) még várat magára. Jelenleg az Egy csók és minden mást olvasom.

A gonosz ébredése recenziós példány, melynek a megjelenését nagyon vártam az első rész befejezte után. :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése