2016. július 3., vasárnap

Júniusi összefoglaló

Eltelt a júniusi is, a nyár első igazi hónapja és amilyen szerencsétlen vagyok, hát eddig nem úgy jött ki minden hétvégére a lépés, hogy vagy rossz idő volt és emiatt nem jutottam el a strandra/ Balatonra vagy ha épp jó idő volt, akkor más elfoglaltság fontosabb volt, na de a lényeg úgy is csak annyi, hogy nyár első hónapja ide vagy oda, én bizony még nem élveztem ki ezt az évszakot eddig. :o(
De hátha majd júliusban. ;o) Addig is lássuk, hogy mi történt a blogon júniusban.

Rovatok

A Ti kérdeztétek keretén belül válaszoltam azokra a kérdésekre, hogy Mennyi volt a legtöbb idő, amit egyhuzamban olvasással töltöttem, Ki a világ legjobb írója szerintem, Van-e olyan könyv, amit nagyon szeretek, de a többség ki nem állhat, Melyek azok a könyvsorozatok, amiket biztos nem fogok folytatni.
A Kitekintő és az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe is frissült a hónapban, valamint egy évekkel ezelőtt félbemaradt rovat, az Alkotóműhely is frissült.

Könyvek

Ez a hónap elég vegyesre sikeredett a könyveket tekintve. Voltak igazán klassz kis olvasmányok, voltak amolyan "elment kategóriák" és voltak csalódások is.
Lakatos Levente: Szétcsókolt szavak
Richard Parker: A hetedik ház
Ruta Sepetys: Kalitkába zárt álmok
Bruck Edith: Hány csillag az égen?
Anna Banks: Triton
Katarina Mazetti: Családi sírbolt
Nicole Williams: Crash – Zuhanás
Jessica Sorensen: Ella és Micha titka- FÉLBEHAGYVA
E. L. James: Grey- FÉLBEHAGYVA

Gyermekirodalom a hónapban nem került sorra, de helyette jöttem két adaptációval.
A visszatérő- film
Az 5. hullám- film
Valamint volt egy töltelék bejegyzés is.
"Mikor írta be a nevét utoljára a Google-ba?"

Blogélet és statisztika

Véget ért a nyereményjáték, sorsoltam.  (A felmérés vége) A hónap leglátogatottabb bejegyzése továbbra is A tökéletes játék. Kb. 6X annyian olvastátok, mint bármely más bejegyzésemet a hónapban. Komolyan nem értem, hogy hónapok óta miért ilyen olvasott ez a bejegyzés. De ha a júniusban megjelent könyves bejegyzések statisztikáját nézzük, akkor a legolvasottabb a Grey volt.
Legtöbben érthető módon továbbra is itthonról látogattok a blogra, de második helyen most Ukrajna, a harmadik helyen pedig USA szerepel.

Az Instagramomat frissítem -ha épp nem felejtem el-, így júniusban pl. mutattam egy pillanatfelvételt egy olyan könyvről, melyről épp akkor írtam a bejegyzésemet. Könyv + monitorom + billentyűzet + a reggeli jeges kávém. ;o)
Könyvesem Niki (@nikikonyvesem) által közzétett fénykép,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése