2016. július 28., csütörtök

Holtodiglan- film

Egyre többször botlok A lány a vonaton adaptációjába és így beugrott, hogyha már a könyvet annyira hasonlítgatták a Holtodiglanhoz (szerintem ez amúgy nagy hiba volt, mert a nyomába se érhet), akkor megnézem a filmet. Így is történt.

Miről szól a film?

Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Gazdagok és elégedettek, ám az ünnep estéjén a feleségnek nyoma vész. Hamarosan kiderül, hogy a látszólag boldog pár élete tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Persze mindenki arra gyanakszik, hogy Nickre keze van a dologban, ráadásul a hazugságaival és a furcsak viselkedésével még inkább magára tereli a zsaruk és a média gyanúját. Hiába bizonygatja az ártatlanságát, egyedül az ikertestvére, Margo bízik benne.

Véleményem? 

Már a könyv is nagyon tetszett és úgy érzem, hogy a film is ehhez méltóra sikeredett.
Izgalmas lett,  a színészek remek választások voltak, minden nagyon jól lett összehozva benne. Végig éreztem a feszültséget, ott volt a vibrálás, csak ajánlani tudom a filmet. 
Ha olvastátok a könyvet, akkor ne hagyjátok ki az adaptációt sem, nem az a fajta film, amiben csalódni lehet a könyvvel való összehasonlításkor.
Ha pedig még nem olvastátok a könyvet, akkor is ajánlom a figyelmetekbe. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése