2016. július 2., szombat

Alice Tükörországban- film

Bár nem láttam az Alice Csodaországbant, ettől függetlenül ismerve a történetet nem aggódtam, amikor fejest ugrottam a film megnézésébe.

Miről szólt a film?

A Disney Alice Tükörországban című kalandjában ismét életre kelnek Lewis Carroll felejthetetlen figurái. Alice visszatér Csodaországba, ahol ráadásul még időutazóvá is kell válnia, hogy megmenthesse a bolond Kalapost. Alice Kingsleigh az elmúlt években édesapja nyomdokaiba akart lépni, ezért a tengeren hajózott. Miután visszatér Londonba, egy mágikus nagyító birtokába jut, amelynek segítségével visszatér Csodaországban megismert barátaihoz, a Fehér nyúlhoz, a Bölcselőhöz, a Cheshire macskához és persze a bolond Kalaposhoz, aki azonban, mintha nem lenne önmaga. Ezért Mirana elküldi Alice-t, hogy kérje kölcsön a titokzatos Kronoszférát, ezt a fémből készült gömböt, amely magát az időt működteti. Ahogy visszatér a múltba, a lány számos barátjával és ellenségével találkozik, miközben veszedelmes küldetésének próbál a végére járni és megmenteni a Kalapost.

Véleményem?

Igaz, hogy néhol kicsit (na jó, volt amikor nagyon) untam a filmet, de összességében aranyos, bájos volt és tanulságos. 
Kalapost eléggé elmaszkírozták, lehetett volna kevésbé rémisztő, illetve valahogy a színek egy idő után annyira élesek, túl "színesek" voltak, hogy az összhatás zavaró lett, de mindezektől függetlenül ajánlom nektek. Túl sokat ettől függetlenül ne várjatok a filmtől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése