2014. május 6., kedd

Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! 5.

Mi is az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe?: külföldi minta alapján indult rovat. A lényege az, hogyha ajánlanál egy könyvet a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor "ragadj tollat" és írj egy ajánlót róla nekem. Én pedig megosztom a gondolataidat a blogomon.
Bővebben ITT olvashatsz a hogyanokról és a rovatról.

Mivel jelenleg nem tudok még jönni friss olvasmányélményről szóló bejegyzéssel, így arra gondoltam, hogy apránként megkapjátok a 4. Blogszülinapi nyereményjátékban nekem küldött könyvajánlókat. ;o)
Íme az első:

Kedves Niki!

Ajánlanám a figyelmedbe Cynthia Hand: Angyalsors trilógiáját. Engem nagyon megfogott a történet, alig vártam, hogy minden részét olvashassam. Egyedül a kis kiegészítő kötetet nem sikerült még kézbe vennem.
Érdekelne a te véleményed is a könyvről. Igazán magával ragadó történet, unatkozni nem lehet közben. A természetfeletti vonal mellett megtalálható benne a romantika, egy kis szerelmi háromszög és sok izgalom. Mivel angyalokról van szó, így a vallás is szóba kerül, de annak is érdekes lehet, aki egyáltalán nem hívő.
A mesélő egy fiatal, középiskolás lány, aki próbál együtt élni különleges képességeivel. Meg kell felelnie édesanyjának és a rendeltetésének is, de közben szerelmes lesz és választásra kényszerül.
Ebben a regényben szinte minden szereplőt nagyon megszerettem. Már eltelt pár hónap, mióta végeztem vele, de még mindig szívesen emlékszem rá vissza. Olyan, mintha én is, valóban ott jártam volna, ahol ők.
Remélem, felkeltettem az érdeklődésedet!

Üdvözlettel:
Cseppke

Ó igen, a trilógia eddig is fenn volt a Várólistás polcomon, de ezek után igyekszem minél előbb sort keríteni majd rá. ;o) Csak végre jöjjön már újra a könyvfalási lázam. :oD

Ha szeretnél te is egy könyvet ajánlani a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor ITT olvasd el a rovathoz az információkat!
 

2 megjegyzés:

  1. Én is csak pozitív kritikát olvastam róla. Már írtunk róla. Imádták a csajok :-D

    VálaszTörlés
  2. @mayertimi: Tuti egyszer nálam is sorra kerül. ;o)

    VálaszTörlés