2017. július 8., szombat

Júniusi összefoglaló

Június mindig az egyik kedvenc hónapom volt. Gyerekkoromban azért, mert ekkor van a születésnapom és hát melyik gyerek ne várná izgatottan a nagy napot, vajon milyen tortát kap majd és milyen ajándékot? De ekkor ér véget az iskola is, veszi kezdetét a nyári szünet, ami szintén ünneplésre ad okot, hisz végre nem kell korán kelni, na meg úgy egyáltalán tanulni. ;o)
Később egészen egyszerűen csak a nyár kezdete miatt szerettem ezt a hónapot. Magával hozza a jó időt, a strandolást, a pihenést, a nyaralást.
Édesanyaként már egy kicsit aggodalomra ad okot a hónap, az iskola befejezte, hisz jön a nyári szünet, meg kell oldani a gyerekek elhelyezését, nyaraltatását, amíg anyuka, apuka dolgozik, bár idén lévén, hogy hamarosan megérkezik a kistesó, ez a probléma megoldódott egy időre. :o)

Milyen is volt a júniusom? Leginkább pihenéssel és a kistesó érkezésére való felkészüléssel telt. Nem nagyon olvastam, maximálisan el voltam foglalva azzal, hogy minden készen álljon még idő előtt és ahogy megszokhattátok már az utóbbi időben, a blog továbbra is háttérben maradt.
Így nem tudok szolgálni
- sem "A hónap képével", lévén, nem készült ilyen
- sem "TOP3 könyvvel, amit a hónapban olvastam", ugyanis nem olvastam 3 könyvet
- sem beszámolóval a "Blogéletről a hónapban", lévén nem frissül az oldal, így a blogélet is elég silány volt, szóra sem érdemes

De hogy valamivel azért szolgálni is tudjak. ;o)

3 gondolat, ami júniusban történt velem

1. Ez a hónap sok izgalomra adott okot, mind a Pocaklakóval, mind a munkahelyemmel kapcsolatban, de eljött az a nap is, amikor 2 évre elköszöntem a munkahelyemtől és itthon maradtam végre készülődve a pici érkezésére.
2. A hónap nem szólt másról, mint pakolászásról, babaszoba rendezgetésről, babaruhák mosásáról, vasalásáról, szóval minden volt, aminek köze van egy pici érkezéséhez.
3. De a sok izgalom, készülődés mellett volt sok pihenés is és a Nagynak megvolt az első évzárója, a kitűnő bizonyítványával együtt, amitől természetesen hízott a mellem rendesen. ;o)

3 gondolat, amit júliustól remélek

1. Most, hogy itthon vagyok már remélem, hogy a blogon kicsit aktívabb tudok majd lenni.
2. Bízom abban is, hogyha a Pici úgy dönt, hogy eljött az ideje, akkor nem fog annyira megszenvedtetni, mint a Nagy tette anno.
3. Tekintsünk úgy a júliusra, mint az újrakezdés hónapjára és tán ebben a hónapban a magánéletünkben is új fejezet kezdődik majd a Pici érkezésével. :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése