2012. január 17., kedd

26 éjszaka- Erotikus kalandok

Még mindig nem nagyon kapott el a láz, hogy nekiessek az elmaradt bejegyzéseknek, így csak halmozódnak-halmozódnak az elolvasott könyvek (na jó, pontosan 2 és fél könyvvel végeztem eddig). Szinte minden nap megnyitottam ezt a bejegyzést, adtam-vettem el belőle, de csak nem jutottam el addig a pillanatig, hogy végre közzé is tegyem. Ma megfogadtam, hogy lesz amilyen lesz, "megszülöm" a 26 éjszakásat. Ráadásul késztetést érzek arra, hogy én bizony azon molyok táborát erősítsem, akik minden olvasott könyvükről pötyögni szeretnének előbb-utóbb. ;o)

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Megjelenése: 2003.
Oldalszám: 323
Ára: 1490
Kapcsolódó esemény:
Erotikafaló Molyok Gyülekezete
Értékelésem: 1*
Nem titkolom, szeretem az erotikusabb történeteket is, ha eddig nem vettétek volna észre. ;o) Így amint megláttam még valahogy tavaly előtt ezt a könyvet leakciózva az Alexandra oldalán (bár el birom képzelni, hogy még mindig az), nem tudtam ott hagyni. Mire számítottam? 26 éjszaka lepedőakrobata mutatványainak az ecsetelgetésére. Mit kaptam? Egy unalmas, nevetséges és szánalmas történetet.

Maga a sztori nagyon egyszerű. Van egy gazdag, sikeres üzletemberünk és mit ad ég, naná, hogy egy amolyan "apáca" természetű titkárnővel büszkélgethet, akire persze be van indulva ezerrel. Azt azért sejteni lehet, hogy igazán a nő se mentes minden érzelemtől, de nem hajlandó beállni a férfi hódításainak sorába, ezért folyamatosan elutasítja a főnökét.
Aztán egy "poénból" kifolyólag fogadást kötnek. Mr. Walling 6 hónapot kap arra, hogy az ABC betűin végighaladva, olyan nőket vigyen ágyba, akiknek a nevének a kezdőbetűje megegyezik az adott betűvel. (Még szerencse, hogy nem 100 nőt kell ágyba vinnie, bár kinézem ebből a pasiból, hogy megcsinálná lazán.) Ha teljesíti a fogadást, akkor bizony a titkárnő beadja a derekát. Ha nem, akkor megtriplázza a fizetését a férfi.

Aki 26 nagyon erotikus történetre számít, azt ki kell ábrándítanom. Lényegében mindegyik ugyanúgy zajlott le, már az agyamra ment a nem tudom hanyadik alkalom után a megszokott rutin. Arról nem is beszélve, hogy forrt az agyvizem attól, hogy a nők könnyen kaphatóaknak voltak ábrázolva és természetesen mindegyik istenítette az akció után és sorra adták a barátnők egymásnak a telefonszámát. Mr. Walling sose sült fel, ő bírja 20 óráig is, egymás után 2 nővel, a csoportos szex se okoz neki akadályt, ha épp a férj is ott van, kit érdekel? Ja, és hogy mindeközben a férjet egy férfi elégíti ki? Ugyan már kérem, mit zavarná ez őt!
Unalmas volt, szánalmas, az egész elképzelhetetlen.
Megjelenése: 26 Night-
A sexual adventure (2001.)
A titkárnő se normális. Odáig van a férfiért és ilyen fogadást köt vele? Fektessél csak le 26 nőt még a 200 után és akkor a tiéd leszek. Ugyan már! Melyik nő fogadna erre, miközben folyik a nyála az imádottért?
És a legnagyobb poén? SPOILER! A pasi megkéri a csaj kezét a végén! Wááááá.

UNALMAS, sablonos volt az egész. És ezen az se dobott semmit, hogy repülőn vagy kanapén vagy próbafülkében vagy mit tudom még hol akciózgattak, fejen vagy kézen állva, hogy ketten, hárman vagy négyen voltak. Ennél még a Hamis gyönyör is jobb volt. El is gondolkodtam azon, hogy felcsillagozom azt a könyvet, mondjuk egy féllel. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése