2010. október 20., szerda

Susan Elizabeth Phillips: Született csábító

"Blue Bailey festőművész, aki nem tud sokáig megülni egy helyben. Fuvarra van szüksége, mikor az éppen vidéki házába tartó, Amerika leghíresebb futballsztárjának számító Dean Robillard autózik arra. A lánynak most már csak annyit kell tennie, hogy folyamatosan szórakoztassa a férfit, és eltitkolja, hogy nincs egy vasa sem, és sehol nem várja senki. Életükbe és egymás iránti vonzalmukba belekeveredik egy ötvenes rocksztár, egy házvezetőnő és egy tizenegy éves kislány, aki kétségbeesetten vágyik családra."



Kismilliószor írtam, hogy odáig vagyok Susan Elizabeth Phillips regényeiért. Nagyon tetszenek a romantikus történetei, teljesen elvarázsolnak, és 2 könyvet leszámítva, nem is nagyon csalódtam még a történeteiben.
Akárhányszor könyvtárba megyek, a "P" betűhöz mindig elsétálok, hátha. És amikor legutóbb bent találtam ezt a könyvét és a Törékeny szívet is, na az kb. olyan volt nekem, mint egy gyereknek a Karácsony. :o) Először a szívemhez kaptam, majd gondolom bárgyú mosoly terült el az arcomon, kosár landolt a földön (persze csak finoman, még mielőtt valaki rongálással vádolna), és már kaptam is a könyvek felé. Majd gyorsan rohantam is velük a könyvtárosnénikhez, hogy száguldjak velük haza. Olyan szinten lendületbe jöttem, hogy Ward-ért úgy mentem vissza. Ugyanis eredetileg a FFT 5. részéért mentem.

Na de a történet. :o)
Tetszett. Se több, se kevesebb nem volt annál, mint amire számítottam. Aranyos kis romantikus szál, a Chichago Star-os széria utolsó kötete és kellemes humor az írónőtől.
Annyira a szívemhez nőttek a "fiúk", hogy bizony szorul össze a pici szívem, hogy már csak 1 olyan könyv van, amit a szériából nem olvastam.

Dean a Várom a páromban tűnt fel. A szokásos karakter. Szívdöglesztő, izmos, "miden nő álma", stb.
Blue meg amolyan szürke kisegér, akire amúgy egy "Dean-féle férfi" nem nagyon figyelne fel. Összefutnak, már az indulás is humoros, és egymás mellett kötnek ki.
Egy icike-picike plusz volt a könyv vége felé, amit megfogalmazni nem is tudok, de akik olvassák a szériát, biztos érezni fogják, miben volt a vége felé egy picit más, mint a széria többi tagja.

Ne hagyjátok ki, kellemes, humoros, romantikus történet, van benne minden. ;o)

Tartalom: 4
Megjelenés: 2007
Eredeti cím: Natural Born Charmer

A írónőtől olvastam még:
Tűzgolyó Kisasszony
Édes, mint a méz
Apafogó
Csak te kellesz!
Várom a párom
Latin szerető
Se veled, se nélküled
Játék az élet

2 megjegyzés:

  1. Úh, szerintem lassan nincs olyan SEP könyv amit ne olvastál volna még igaz? :)

    VálaszTörlés
  2. :o)Azt hiszem eddig 13 jelent meg magyarul, és ebből 9-et olvastam. Szeretem a történeteit. Könnyedek, romantikusak, kikapcsol.

    VálaszTörlés