2010. október 15., péntek

J. R. Ward: Életre keltett szerető- FTT.4.

"A Fekete Tőr Testvériség hat vámpír harcosból álló csoport, akik a fajt védelmezik. A testvériség szövetségese most élete legnagyobb kihívásával, valamint a kor legsötétebb gonoszával kényszerül szembenézni. Butch O’Neal természeténél fogva harcos. A nehéz életutat bejárt, egykori gyilkossági nyomozó az egyetlen ember, aki valaha is bebocsátást nyert a Fekete Tőr Testvériség belső köreibe. Ő azonban egyre nagyobb szerepet akar vállalni a vámpírok világában, és az alantasok ellen folytatott harcukban. Ha nem kaphatja meg a vámpír lányt, akit szeret, akkor legalább a testvérek oldalán akar harcolni… A sors azonban megátkozza azzal az egy dologgal, amire vágyik. Amikor feláldozza magát, hogy megmentsen egy vámpírt a gyilkosoktól, a háború legsötétebb hatalmának esik áldozatául. Haldoklik, ezért a testvériség Marissát hívja segítségül, hogy visszahozza az életbe, de talán még az ő szerelme sem elég ahhoz, hogy megmentse... "Őszintén szólva, Butch karaktere sose hozott lázba, viszont Marissa az első részben annál jobban szimpatikusabb volt nekem. Kíváncsi voltam arra, hogyan fognak összejönni, milyen lesz a kapcsolatuk, mennyire heves.
Butchtól nem sok jóra számítottam, nem csak azért, mert ő az egyetlen ember férfi, hanem egyszerűen a világvégi karaktere annyira lehangolt, hogyha nem lehetett volna sejteni, hogy valami köze lesz Marissahoz, túlságosan kíváncsi se lettem volna a történetére.

Butch az, akit ember létére befogad a Testvériség. Amolyan "tökös legénynek" tűnő szereplő.
Marissa pedig Wrath "felesége" volt, amíg a király meg nem találta Beth-t.

Jó volt a történet, rosszabbra számítottam. ;o)
Ahogy észrevettem, a párok egyre háttérbe szorulnak. Míg az első rész, szinte csak Wrath-ról és Beth-ről szólt, fokozatosan érezni lehet, hogy egyre csökken a szerelmesek tere, és tágul a "körítés".
Volt benne minden: szenvedély, harcok, izgalom.

Ez a rész eléggé felkeltette az érdeklődésemet V. irányába. Kíváncsi leszek az ő részére, milyen lesz az a nő, aki meghódítja őt, és hogyan fog történni a dolog. ;o)

Tartalom: 4
Megjelenés: 2009/2007
Eredeti cím: Lover Revealed
Folytatás: Feloldozott szerető

Előző részek:
Éjsötét szerető
Síron túli szerető
Megsebzett szerető

És már játék is van a sorozathoz, íme. (katt a képre)

3 megjegyzés:

 1. Több vámpírosa könyvet is olvastam már, de eddig a Fekete Tör Testvériség sorozata tetszik a legjobban. Az 5. rész szól V.-ről. Később vannak olyan részek, amikor a 1-1 régebbi páros előtérbe kerül ismét.Ami kifejezetten tetszik minden részben, hogy ezek a kemény harcosok, hogyan változnak meg, amikor szerelembe esnek.

  VálaszTörlés
 2. Leginkább eddig Zsadistnál volt ez a változás nagyon érdekes.
  Nálam van már az 5. rész is, hamarosan nekiesek.

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy tetszett. :)

  Amikor olvastam akkor nekem is ez a kötet volt a legjobb, főleg azért mert itt kezdett egyre több szálon futni a történet.

  VálaszTörlés