2009. december 28., hétfő

Stephenie Meyer: Eclipse- Napfogyatkozás

Kicsit vonakodva néztem a Twilight-saga 3. kötete felé, mivel a legtöbb helyen azt olvastam, hogy csalódás volt az olvasóknak.
Mégis, amint a kezembe vettem a könyvet, újra átjárt a Twilight varázsa, és szó szerint neki estem.


Soha egy könyv oldalai nem forogtak még ilyen gyorsan az ujjaim között (még a HP-é sem, pedig azért tényleg nagyon-nagyon odavoltam), szinte repültek a sorok én meg teljesen elvesztem bennük, megbabonáztak.

Nekem nagyon bejött.

Ugyanúgy tetszett, mint az
Alkonyat vagy épp az Újhold.
Ugyanolyan izgalmas, pörgős, romantikus volt. (De őszintén szólva az már az agyamra megy, hogy Bella és Edward csak húzza egymás agyát és nem történik semmi! Kíváncsi leszek mennyire fog kitérni majd a következő részben az írónő erre a "kis témára", hogy fogja megfogalmazni, stb.)

És nagy izgalommal várom az utolsó kötetet. ... Már csak ezért is, mert nagyon fúrja a kíváncsiság az oldalamat. ;o)

"Őrizd a percet! Mert ami eljön, az el is múlik, ezt a halandók tudják csak igazán. Elmúlt az alkonyat, elmúlt az újhold. De eltűnhet-e a Nap az életedből? Elzárhat-e melegétől a hűvös Hold, amely minden álmod és vágyad tudója? Jacob napsugaras mosolya, vagy Edward holdfényragyogása? Bella mindent elveszíthet: barátot, szerelmet. Két tűz közé kerül. Körülötte felizzik az ősi gyűlölet, miközben régi vérszomjas ellensége még mindig rá vadászik. Ismét választania kell élet és halál között... A nagy kérdés: mit érdemes túlélni? A Twilight saga folytatódik... A Hold megbűvöl. A Nap talán sosem hűl ki. Merj álmodozni! Az álmok nem fogynak el..."


És
itt olvasható koalány beszámolója is a könyvről.

3 megjegyzés:

  1. Engem is az érdekelt leginkább, hogy hogyan fogja megfogalmazni az erotikus részeket az (egyébként mormon) írónő. Nem rég elkezdtem olvasni (szégyen-gyalázat, de kalóz fordításban) a negyedik részt. Nem akarok lelőni semmiféle poént, de az írónő sehogyan sem tér rá az ilyesféle részletekre. Csak sejteni lehet, hogy mi történik.. szóval mielőtt nagyon rákészülnél, gondoltam ezt megírom :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj ne már, semmi izgi-igzi? :S

    VálaszTörlés
  3. semmi izgalmas.. legalábbis semmi (kicsit is) részletező.

    VálaszTörlés