2018. szeptember 11., kedd

A postás mindig kétszer csenget (52.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.
Látszik, hogy túl vagyunk már a költözködésen, mert augusztusban a könyvtárba is eljutottam. Igaz, villámlátogatást terveztem csak, mert a férjem a kocsiban maradt a Kicsivel, aki épp akkor aludt el és szokása, hogy azonnal felébred, amint megáll alatta a zötykölődés és nyűgösködni fog, hogy nem aludta ki magát. Szóval a jelenetet úgy képzeljétek el, hogy felszaladtam az emeletre, a könyvtáros elé szinte levágtam a visszaadandó könyveket a könyvtári jegyemmel együtt, majd rohantam a visszahozott könyvek kocsijához, ugyanis ez volt legközelebb. Gyorsan végigpásztáztam a címeket és így landolt a kosaramban a Nyarak könyvek, a 7. nap és A tökéletes pár. Aztán azzal a lendülettel fordultam a könyvtároshoz újra, majd rohantam a kocsihoz. Öt perc se volt, rekord! Jelenleg A tökéletes pár olvasása van folyamatban. Féltem a történettől, hogy nehogy túl tinis legyen, de úgy tűnik, hogy nem lesz az. A másik kettőnek még nem kezdtem neki.

Recenzió keretében kaptam a Toronyházat. Folyamatban van az olvasása, eddig nagyon tetszik. Elgondolkodtató nagyon.

Saját szerzemény az Ellopott babácskák és nem is bántam meg. Az idei év legjobb olvasmánya volt az eddigiek alapján számomra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése