2015. március 28., szombat

Ute Glaser: Trükkláda szülőknek

Megnyugtatok minden kedves kétségbeesett szülőt, akik este gyerekneveléssel foglalkozó könyvet bújnak kialvatlan állapotban -miközben a gyerek sír a szobájában, hogy nem akar este 11-kor aludni, a szülő meg magában azon agyal, hogy mit rontott el-, nincs ezzel senki se egyedül.
Aki pedig nem tapasztalt még ilyen kétségbeesést, ne bízza el magát, ha nem most, de később még tapasztalhatja, akár nagyszülőként is. ;o)

Minden gyerkőc külön személyiség, és ahogy ez a kis személyiség bimbózni kezd, a szülő felkötheti a nadrágját. Ilyenkor jönnek jól a trükkös könyvek. Nem biztos, hogy a benne olvasottak mindenkinek beválhatnak, de kisebb-nagyobb átalakításokkal hátha, ráadásul sokszor rávilágítanak a problémákra, melyeket meg kéne oldani.

A könyv 9 fejezetből épül fel.
Szó van benne a világos, érthető kommunikáció fontosságáról, a következetességről, az étkezési-alvási problémákról, a fürdés nehézségének megoldásáról, utazásról, stb. Csupa olyan szituációkat és kérdéseket boncolgat, amikkel szerintem előbb-utóbb minden kisgyerekes család találkozik, úgyhogy ajánlom a figyelmetekbe. :o)
________________
Eredeti címe: Die Eltern Trickkiste (2011.)
Kiadta: Sanoma Media (2012.)
Oldalszám: 191
Ára: 3500 Ft
Forrás: kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése